19 Noiembrie

0
42

“Cartea aceasta a legii sa nu se departeze de gura ta; cugeta asupra ei zi si noapte, cautînd sa faci tot ce este scris în ea; caci atunci vei izbîndi în toate lucrarile tale, si atunci vei lucra cu întelepciune.” Iosua 1:8

Majoritatea dintre noi folosim calendare, cronometre si telefoane mobile cît mai performante pentru a ne face ordine în ore si zile. De fapt, noi nici nu ne mai putemînchipui viata fara a beneficia deaceste ajutoare !

Cu toate acestea, de cele mai multe ori , esuam în a ajunge la cea mai importanta întîlnire din zi: timpul pe care îl petrecem cu Domnul în rugaciune, citire a Bibliei si de meditatie asupra Cuvîntului Sau.

Asemenea tuturor celorlalte întîlniri din viata noastra, timpul cu Dumnezeu nu este doar o întîmplare, ci trebuie sa fie un obicei, o hotarîre luata zilnic de a-L alege pe Dumnezeu deasupra tuturor celorlalte lucruri.

Opreste-te un moment si gîndeste-te la zilele tale, la rutina pe care o traiesti. Cîndva a trebuit sa decizi asupra lucrurilor pe care le faci azi. Si, odata ce ai început sa le faci, a trebuit sa continui sa le faci, atît de des, încît au devenit a doua natura a ta. Nu este nicio diferenta între acest mod de a-ti trai viata si timpul pe care trebuie sa îl petreci cu Dumnezeu.

Este foarte important sa petrecem timp cu Dumnezeu zi de zi. De aceea, crestinismul este o umblare zilnica; acesta cere o crestere treptata a relatiei cu Domnul Isus.

Noi trebuie sa fim asemenea copiilor, sa îl luam pe Dumnezeu de mîna si sa fim dispusi sa mergem acolo unde doreste El sa ne duca.

Rugaciunea mea pentru tine în aceasta zi este sa îti faci un angajament si un obicei din a te întîlni cu Dumnezeu zilnic. Iar în timpul în care faci aceasta, te îndemn sa înveti sa mergi aproape de Dumnezeu, în mîna Sa atotputernica.

UMBLAREA CU DUMNEZEU IMPLICA O ÎNTÎLNIRE ZILNICA CU EL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.