19 Mai

0
32

“Mă bucur de Cuvîntul Tău, ca cel ce găsește o mare pradă.” Ps.119:162

Îmi place foarte mult modul în care Sfînta Scriptură ne prezintă trezirea spirituală care a început atunci cînd Ezra și Neemia i-au adunat pe cei din Ierusalim pentru a sărbători finalizarea lucrărilor de rezidire a zidurilor cetății.

Cînd Ezra a început să citească Legea, Sfînta Scriptură ne spune că tot poporul a fost cu luare aminte la ceea ce se citea (Neemia 8:3). Nu-i așa că ne dorim aceeași atitudine și din partea celor ceaud Evanghelia astăzi?

În versetul întîi al acestui capitol ni se arată că poporul i-a cerut lui Ezra să ia cartea Legii și să citească din ea. Pentru că în acea vreme în Iuda era o mare foame după Cuvîntul lui Dumnezeu, locuitorii Ierusalimului erau nerăbdători să-L asculte!

Se poate spune același lucru astăzi și despre tine? Ai aceeași pasiune și aceeași foame după Cuvîntul lui Dumnezeu?

Dacă dorim ca o trezire spirituală să înceapă și în țara noastră, atunci această trezire trebuie să înceapă mai întîi în viața fiecăruia dintre noi. Dacă în această zi tînjești după alte lucruri sau dacă ai lăsat ca anumite fapte sau situații să-ți blocheze relația ta cu Dumnezeu, roagă-te și cere-i lui Dumnezeu ca să-ți dea o nouă pasiune pentru El și Cuvîntul Său.

Nu fi mulțumit cu nimic altceva decît cu o cunoaștere amănunțită a Cuvîntului lui Dumnezeu și cu o împlinire întocmai a tot ceea ce știi în viața de fiecare zi!

CERE-I LUI DUMNEZEU SĂ PUNĂ ÎN INIMA TA O FOAME PROFUNDĂ PENTRU EL ȘI CUVÎNTUL SĂU!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.