19 Iunie

2
36

“Nu vă îngrijorați de nimic; ci în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri.” Fil.4:6

Care sînt lucrurile pentru care te îngrijorezi cel mai frecvent? Te îngrijorezipentru bani, serviciu sau cu privire la familie?

Daca ai ajuns în una dintre aceste situatii, trebuie sa stii ca îngrijorarea nu-ti este de niciun folos. Pîna acum, îngrijorarea nu a rezolvat nicio problema, nu a sters nicio lacrima si nici nu a schimbat nicio situatie!

Majoritateaoamenilorse îngrijoreaza cu privire la lucruri care nu se vor întîmpla niciodata, sau cu privire la circumstante pe care nu le pot schimba. Iar îngrijorarea îti slabeste puterea, îti distruge spiritul si îti fura bucuria vietii, afectîndu-tefizic, emotional si spiritual.

Cineva a spus: “îngrijorîndu-te îti asumi responsabilitati pe care Dumnezeu nu ti le-a încredintat sa le porti!”

Cu toate acestea se pare caeste mult mai usor sa-ti faci griji cu privire la lucrurile care ti se întîmpla, decît sa-i spui lui Dumnezeu grijile tale. Acesta este însa lucrul pe care El asteapta sa-L faci. Dumnezeu asteapta ca venind înaintea Lui în rugaciune sa-i predai toate îngrijorarile tale.

De aceea, în aceasta zi as dori sa te îndemn sa încetezi a te mai îngrijora cu privire la viitor, fiindca numai Dumnezeu are în control viitorul. Nu te mai îngrijora nici cu privire la viata ta, fiindca El are viata ta în mîinile Sale. Nu te mai îngrijora de nimic, ci mai degraba roaga-te lui Dumnezeu pentru fiecare lucru!

Nu este niciun lucru care sa fie prea greu pentru ca Dumnezeu sa-l poata împlini si nicio problema prea mare încît Dumnezeu sa n-o poata rezolva.

Stiind acest fapt, roaga-te cu încredere si cere, cauta si bate continuu, fiindca în aceasta viata vei gasi multumire împlinire si bucurie numai încrezîndu-te deplin în Dumnezeu.

A TE ÎNGRIJORA ÎNSEAMNA A-TI ASUMA RESPONSABILITATI PE CARE DUMNEZEU N-A INTENTIONAT SA LE PORTI!

2 COMENTARII

  1. da asa e,chiar azi ma ingrijoram intr-o situatie in care cei din lume sunt impotrivitori si rai ,dar trebuie sa ii iubesc special pe acestia ca sa pot fi in Voia Tatalui.dar azi am citit un citat din Psalmul 91 ce mi-a vorbit si stiu ca NE INGRIJORAM DE PREA MULTE si aestea devin poveri pe care daca stam sa le rezolvam de unul singur ar dura asa de mult incat se vor aglomera si incepi sa te adancesti ca intr-un nisip miscator cu cat te zbati sa iesi din el ,cu atat te afunzi,multumesc caci Domnul inca lucreaza prin voi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.