19 IUNIE ““ CÂND DUMNEZEU ÎțI DĂ O VIZIUNE (2)

0
24

-“N-am vrut să mă împotrivesc vedeniei cerești” (Faptele Apostolilor 26:19)-

Când Dumenzeu iți da o viziune:

1) Ea te va tulbura (deranja). Uneori Dumnezeu va vorbi cu o voce pe care nu o poți confunda. Alteori, ca în cazul lui lona, Dumnezeu te va lăsa să ajung la fund pentru a-ți atrage atenția. Oricum ar fi. lucrurile nu vor merge bine până nu îi spui da lui Dumnezeu.

2) Te va lumina. Poate nu-ți va plăcea ce-ți spune Dumnezeu.
Lui Anania nu i-a plăcut să meargă să se roage pentru Saul din Tars, un om care avea putere să-i omoare pe creștini. Dar Dumnezeu i-a spus: “Du-te căci el este un vas ce care L-am ales “¦ și îi voi arăta tot ce trebuie să sufere pentru Numele Meu” (Faptele Apostolilor 9:15-16}. Să remarcăm cuvântul “să sufere”. Diavolul nu-ți va trimite o telegramă ca să te felicite că ai hotărât să faci voia Iui Dumnezeu, asa că pregăește-te pentru atac.

3) Te va inspira. Vei face lucruri la care nici nu ai visat. Uită-te la Ghedeon. Când l-a găsit Dumnezeu, el se ascundea după un teasc (Judecători 6:11); nu este tocmai un inceput promițător. Când îngerul l-a numit “Viteazule” (v.12) el a răspuns: “sunt cel mai mic din casa tatălui meu” (v. 15). Când îngerul a spus: “Domnul este cu tine”. el a răspuns: “dacă Domnul este cu noi. pentru ce ni s-au întâmplat toate aceste lucruri?” (v. 12-13).

Când în final a acceptat chemarea, el s-a întrebat “cum se poate să învingem când suntem atât de puțini?” Și totuși, chiar în acel moment dușmanii lui aveau coșmaruri cu ei (Judecători 7:13-15). Secretul victoriei stă în cunoașterea faptului că “Dumnezeu este Acela care lucrează în voi” (Filipeni 2:13).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.