19 Iulie-CERINȚELE LUI DUMNEZEU DE LA VIATA TA (1)

0
57

“Voi nu sunteți ai voștri” (1 Corinteni 6:19)

Imaginează-ți doi oameni stând în fața unei case. Unul spune: “Aceasta este casa mea!” Celălalt întreabă: “Cum așa?” Primul spune: “Din trei motive. Eu am construit-o. Eu am plătit-o. Eu locuiesc în ea”. Să ne uităm la primul motiv pentru care îi aparții lui Dumnezeu: Creația.

Unii oamenii cred că ne tragem dintr-o amibă (animal microscopic). Problema este că ei nu ne pot spune de unde se trage amiba! Biblia spune: “Dumnezeu l-a făcut pe om după chipul Său “¦ parte bărbătească și parte femeiască i-a făcut” (Geneza 1:27).

Unii spun că lumea a luat ființă ca rezultat al teoriei “big bang-ului”. Cu toate acestea, dacă le spui: “mașina pe care o conduci chiar acum a fost rezultatul unei explozii la fabrica de asamblare din Swindon”, ei ar pune la îndoială sănătatea ta mintală.

Dacă există un proiect, trebuie să existe un proiectant. Dacă există o creatură, trebuie să existe și un Creator. Și de vreme ce Dumnezeu te-a făcut, El are drept de proprietate asupra ta. Biblia spune: “Nu știți că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt, care locuiește în voi, și pe care L-ați primit de la Dumnezeu? Și că voi nu sunteți ai voștri? Căci ați fost cumpărați cu un preț. Proslăviți, deci, pe Dumnezeu în trupul și în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu” (1 Corinteni 6:19-20).

Dumnezeu nu doar că te-a creat, dar El ți-a dat si anumite daruri pentru a-I putea împlini scopurile și pentru a-I aduce slavă. Așa că înainte să ți se închidă ochii si să ti se scrie necrologul, intreaba-L pe Dumnezeu ce ai fost chemat să faci. Numai când găsești și împlinești scopul Lui poti umple Qolul din tine ce are forma lui Dumnezeu și cu care te-ai născut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.