19 Iulie

2
33

“Să nu credeți că am venit să stric Legea sau Proorocii; am venit nu să stric, ci să împlinesc.” Mat.5:17

“Daca te simti bine, fa-o!”. Acesta este sloganul dupa care îsi traiesc viata cei mai multi oameni din jurul nostru. Acest slogan reflecta gîndirea celor ce sustin ca ceea ce este bun pentru tine, nu poate fibun si pentru mine, de aceea nici nu poate fi un adevar absolut!

Aceasta conceptie nu numai ca este gresita, dar este si deosebit de periculoasa.

Dragul meu prieten, în aceasta zi as dori sa-ti spun ca temelia crestinismului din Statele Unite se clatina. Desi America s-a constituit avînd la baza principiile Cuvîntului lui Dumnezeu, iar legile statului reflecta poruncile lui Dumnezeu cuprinse în Sfînta Scriptura, în prezent, societatea americana paraseste aceasta temelie.

Conceptul de adevar absolut este lepadatîn favoarea relativismului. Dar cu toate ca doua treimi dintre americani nu mai cred într-un adevar absolut și resping ideea unui standard de neclintit privind neprihanirea, acest fapt nu ne îndreptateste sa credem ca acestia au si dreptate.

Acest mare procent nu arata de partea cui este adevarul, ci mai degraba cît de mare este degradarea morala din societatea în care traim.

De aceea, în aceste zile ar trebui sa stam lînga Cuvîntul lui Dumnezeu si lînga adevarurile Sfintei Scripturi, mai mult ca oricînd. În aceste vremuri vom reusi sa-i întoarcem înapoi la Dumnezeu pe cei din natiunea noastra, numaidaca oamenii lui Dumnezeu vor ramîne statornici lînga Cuvîntul Scripturii si vor arata prin marturia vietii lor care este calea cea dreapta.

Mijloceste astazi împreuna cu mine pentru America. Cere-i lui Dumnezeuîn rugaciune ca toti cei ce sînt copiii Lui să dovedeasca domnia lui Hristos în viata lor și sa arate ca numai El este Calea, Adevarul si Viata!

RAMÎI STATORNIC LÎNGA ADEVARUL PE CARE DUMNEZEU NI L-A DESCOPERIT ÎN CUVÎNTUL SCRIPTURII, INDIFERENT DE CÎT DE MULTI SÎNT CEI CE SUSTIN FILOSOFIILE LUMII !

2 COMENTARII

  1. ‘Sa acoperim neputintele fratilor nostri cu dragostea noastra’Paisie Olaru.Crestinismul nostru are o atat d mica influenta pt k majoritatea suntem crestini judecatori.Prea putini sunt crestinii care stiu sa ierte din toata inima

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.