18 Septembrie

0
43

“Caci ochii Domnului sunt peste cei neprihaniti, si urechile Lui, iau aminte la rugaciunile lor. Dar fata Domnului este împotriva celor ce fac raul “. I Petru 3:12

Va aduceti aminte cum s-a terminat experienta umblarii lui Petru pe ape : petru a coborît din barca , si-a început sa umble pe valuri . Deodata însa s-a gîndit: vîntul sufla tare; valurile sunt asa de mari, iar apa oare îl mai poate tine ? Petru si-a luat ochii de la Domnul Isus !

Imediat ce a facut aceasta , a început sa se afunde. Plin de frica în acele momente a strigat : “Doamne scapa-ma “!
Este cu adevarat o scena deosebita ! La început , Petru plin de curaj a coborît din barca , dar nu mult dupa aceea si-a schimbat atitudinea . Si-a luat ochii de la Domnul Isus , si-a ajuns plin de îndoiala si teama.

Aceasta experienta îmi aminteste de una dintre povestirile lui Jerry Clower, despre eugene Ledbetter. Eugene si Jerry, au mers sa vîneze ratoni. Au împuscat unul dar n-au putut sa-l dea jos din pom. Asa ca Eugene, a hotarît sa se catere în pom si sa scuture pomul , pentru ca ratonul agatat sa cada. Dar spre surprinderea lui , în pom nu era un raton asa cum crezusera, ci o pisica salbateca ! Speriata acea pisica aflata în pericol, a facut un zgomot înfiorator. Imediat s-a auzit si vocea lui Eugene tipînd : Jerry ! Jerry! Fii gata sa tragi si sa împusti pisica , înainte ca aceasta sa ma atace.

Asemenea lui Eugene si simpn Petru s-a speriat de noua realitate, ajungînd în mare pericol imediat ce si-a luat ochii de la Domnul Isus. Aceasta-i lectia noastra de astazi : “pastreaza-ti ochii atintiti asupra învatatorului, pentru ca si El priveste todeauna spre tine !

Doamne Dumnezeule, ajuta-ma sa pastrez todeauna în atentia privirii mele pe Domnul Isus, salvatorul meu .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.