18 Septembrie

0
47

“Si ce voi mai zice? Caci nu mi-ar ajunge vremea, daca as vrea sa vorbesc de Ghedeon, de Barac, de Samson, de Ieftaie, de David, de Samuel si de prooroci! Prin credinta au cucerit ei împaratii, au facut dreptate, au capatat fagaduinte, au astupat gurile leilor, au stins puterea focului, au scapat de ascutisul sabiei, s-au vindecat de boli, au fost viteji în razboaie, au pus pe fuga ostirile vrajmase.” Evrei 11: 32-24

Exemplul oamenilor din Biblie care au avut o credinta deosebita si un angajament fata de Dumnezeu de neclintit este infinit. Acestia au fost cu totii oameni diferiti, desi multi dintre ei erau oameni obisnuiti, ca mine si ca tine.

Cu toate acestea,  aveau un lucru comun : credinta siangajamentul total fata de Dumnezeu!

Nu conteaza ce fel de masina conduci sau unde locuiesti. Dumnezeu nueste impresionat de aceste lucruri indiferet de cît de mare ar fi multimea acestora. El vrea sa te foloseasca în lucrarea Sa exact în situatia în care te gasesti.

Multi credinciosi pretind ca au credinta în Dumnezeu, dar nu demonstreaza lucrul acesta si prin faptele lor. De aceeam cînd se afla în fata încercarilor si a obstacolelor, acestia se întorc spre o directie gresita.

Daca esti crestin, vreau sa te provoc sa raspunzi printr-o credinta adevarata chemarii lui Dumnezeu împlinindtot ceea ce El te cheama sa faci, prin puterea Cuvîntului Sau si princredinta!

DACA VEI RAMÎNE DE NECLINTIT ÎN CREDINTA SI ANGAJAMENTUL TAU FATA DE DUMNEZEU, EL VA FACE LUCRURI EXTRAORDINARE PRIN VIATA TA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.