18 Octombrie

0
46

“Asa vorbeste Domnul, Rascumparatorul, Sfântul lui Israel, catre cel dispretuit si urât de popor, catre Robul celor puternici : ” Împaratii vor vedea lucrul acesta, si se vor scula, si voievozii se vor arunca la pamânt, si se vor închina din pricina Domnului, care este credincios, din pricina Sfântului lui Israel, care Te-a ales.” Isaia 49:7

Michael Blake, un scriitor ale carui scenarii nu erau acceptate de nimeni, în perioada tineretii a trait într-o saracie lucie. De multe ori a trebuit sa doarma prin parcuri sau prin casele prietenilor. Pentru ca sanatatea i-a ajuns foarte subreda, la insistenta unui prieten si-a facut un control medical, fiind diagnosticat si cu o boala foarte severa a sistemului limfatic.

Având cancer limfatic, Blake îsi astepta sfârsitul fara a mai întrezari vreo perspectiva pentru cariera si viata sa. Atunci însa când nu se mai astepta la nimic, s-a întâmplat ceva care i-a adus o schimbare radicala a existentei. În acea vreme de covalescenta, el a scris o carte tiparita în 30.0000 de exemplare , în care si-a prezentat experientele personale si lupta pentru supravietuire. La început cartea n-a putut fi însa numarata printre marile titluri, sau printre cele cu vânzari record, dar a ajuns în mâinile regizorului Kevin Costner, care a facut dupa actiunea descrisa, un film intitulat: “Dansând cu lupii”

Dupa lansarea filmului, cartea lui Blake a ajuns sa fie vânduta în mai mult de 2 milioane de exemplare, iar filmul realizat dupa acel scenariu, a primit premiul Oscar.

Dupa acest mare succes, Blake a fost invitat sa vorbeasca despre experientele sale prin scoli, orfelinate si la multe televiziuni. Când era întrebat despre succesul sau , el spunea deseori : ” daca în ceea ce doresti perseverezi cu adevarat, indiferent de necazurile prin care treci,  într-o zi vei reusi! Eu sunt o demonstratie a acestui fapt. Am plecat de acasa la vârsta de 17 ani si pâna la vîrsta de 25 de ani am întâlnit numai negatii si respingeri. Am scris mai mult de 20 de scenarii si toate mi-au fost respinse . Dar n-am renuntat. Am mai scris si pe cel de-al21-lea si acesta mi-a adus succesul!”

Nu stiu care sunt lucrurile pentru care te framânti, dar stiu însa ca indiferent de ceea ce ti se întâmpla, atunci când faci ceea ce estedupa voia lui Dumnezeu,si lucrezi cu perseverenta, într-o zi vei reusi.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; Iti multumesc pentru reusita ce mi-ai asigurat-o în Numele Fiului Tau. Ajuta-ma ca în tot ce fac sa ma încred în Tine si sa lucrez cu credinciosie. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.