18 Mai

0
34

“Cînd a venit luna a șaptea, copiii lui Israel erau în cetățile lor. Atunci tot poporul s-a strîns ca un singur om pe locul deschis dinaintea porții apelor. Au zis cărturarului Ezra să se ducă să ia cartea Legii lui Moise, dată de Domnul lui Israel.” Neemia 8:1

După ce Neemia și oamenii lui au terminat lucrarea de rezidire a zidului Ierusalimului, s-au strîns împreună pentru un timp de reînviorare spirituală. Iar cînd s-a întîmplat acest lucru, trezirea spirituală pe care Dumnezeu a adus-o în viața lor, a avut un mare impact asupra întregului oraș și a întregii țări.

Unul dintre lucrurile minunate care se întîmplă atunci cînd este reînnoită relația noastră cu Dumnezeu, este faptul că noi devenim un canal prin care binecuvîntarea pe care am primit-o, se revarsă și asupra altor oameni.

De aceea este important ca noi, ca oameni ai lui Dumnezeu să ne adunăm împreună și să sărbătorim biruințele pe care Dumnezeu ni le-a dat și să căutăm fața Lui pentru o nouă trezire și înviorare spirituală.

Despre locuitorii Ierusalimului se spune că au venit la această întîlnire “ca un singur om!”. Aceasta înseamnă că ei s-au adunat cu același scop, ca să-L laude pe Dumnezeu, să asculte Cuvîntul Scripturii, și să prăznuiască Sărbătoarea Corturilor, așa cum poruncise Dumnezeu.

Atunci cînd cei din Iuda s-au adunat împreună pentru acest scop înalt, inimile lor au fost cuprinse de o mare bucurie, iar între ei a început o mare trezire spirituală.

Pentru că sînt lucruri neobișnuite care se petrec atunci cînd copiii lui Dumnezeu se adună împreună, cei credincioși trebuie să facă din închinarea publică o parte importantă a vieții lor spirituale.

Faci parte dintr-o biserică în care Hristos este onorat, iar Cuvîntul lui Dumnezeu predicat, învățat, crezut și aplicat în întregime? Dacă poți răspunde afirmativ la această întrebare, atunci nu lipsi niciodată de la închinarea publică din biserica ta. Chiar Cuvîntul lui Dumnezeu ne spune: “să nu părăsim adunarea noastră cum au unii obicei” Evrei 10:25.

Iar rugăciunea mea pentru tine în această zi este ca Dumnezeu să te ajute să-ți reînnoiești predarea ta față de Hristos și față de biserica în care slujești.

ATUNCI CÎND CEI CREDINCIOȘI VIN ÎMPREUNĂ, DUMNEZEU FACE LUCRURI MINUNATE ÎN MIJLOCUL LOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.