18. Decembrie

0
48

” Si Cuvîntul S-a facut trup, si a locuit printre noi , plin de har si de adevar . Si noi am privit slava Lui, o slava întocmai ca slava singurului nascut din Tatal “. Ioan 1:14

Într-o zi a anului 1979, Pat Moore , s-a deghizat într-o batrîna care la înfatisare arata de peste 80 de ani. Ea a deschis usa apartamentului unde locuia în New York , si a început sa urce scarile ce o duceau la etaj . Si-a sprijinit bastonul pe treapta din fata ei si ezitînd a început sa paseasca pe prima treapta a scarii. Picioarele i se miscau încet tremurînd ; “Un pas” !” înca unul “! Si apoi altul ! pîna ce a reusit sa paseasca peste toate cele douasprezece trepte pîna la etaj.

Cînd a ajuns la celalalt capat al scarii a întîlnit camerista care a exclamat : “Oh” ! îmi pare rau ; asteptam pe altcineva !

Nu ma recunosti a întrebat Pat ? Vocea-i era ragusita si tremurînda ! Nu mama …! a raspuns camerista , uitîndu-se curioasa la batrîna firava.

Eu sunt Pat Moore ; a raspuns apoi batrîna rîzînd cu pofta . În timp ce urmarea expresia de nedumerire de pe fata cameristei, a înteles ca atrecut testul !

Pat Moore, nu era o batrîna de peste 8o de ani si nici nu avea o vîrsta apreciabila. Ea era o tînara atragatoare de 26 de ani , specialista în design industrial. Fiind preocupata de nevoile persoanelor în vîrsta,cel putin o data pe saptamîna în urmatorii trei ani si-a pus pe fata masca si s-a îmbracat cu hainele ce o deghizau. În acest fel a vizitat 14 state americane, travestita într-o batrînica.

În aceste calatorii a întîlnit sute de oameni care nu i-au descoperit niciodata adevarata identitate. Pat Moore a dorit sa aiba o experienta personala despre ceea ce înseamna sa fii batrîn în America.

Pentru noi ca sa cunoasca cum traim si sa împartaseasca aceleasi experiente , Domnul Isus a facut o calatorie mult mai lunga . De pe tronul de slava , pîna în ieslea Btleemului . El nu numai ca s-a deghizat într-o asemanare cu noi : ci s-a golit de slava pe care o avea , a îmbracat un trup ca al nostru si-a aceptat limitarile si neputintele noastre, ca sa ne poata ajuta . Aceasta-i adevarata dragoste !

Rug. Doamne Isuse ; îti multumesc ca te-ai facut asemeni mie , pentru ca sa ma ajuti sa fiu ca Tine ! Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.