18 Decembrie

1
46

” Caci toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu. Si sunt socotiti neprihaniti, fara plata, prin harul Sau, prin rascumpararea, care este în Hristos Isus.” Romani 3:23-24

Într-o seara de ajun, un adolescent dintr-o familie de fermieri, era foarte suparat pentru ca nu gasise nici un cadou pentru tatal sau. Desi a cautat peste tot, n-a gasit nimic prin care sa-si poata exprima dragostea asa cum ar fi dorit.

În timp ce se framânta în asternutul sau ca sa gaseasca un dar pentru tatal sau, i-a venit însa o ideie: “ce-ar fi daca în ziua de Craciuns-ar trezi mult mai devereme decât tatal sau si-ar face curatenie în grajduri, ar hrani si-ar mulge vacile, fara ca tatal sau sa stie?”

De aceea, la ora patru dimineata era deja îmbracat si în mai putin de o ora, toate lucrurile la ferma erau deja aranjate. Dupa ce a terminat totul, copilul s-a culcat din nou ca si cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Când tatal sau a venit sa-l trezeasca, el s-a prefacut ca doarme întorcându-se pe partea cealalta. Fiindu-i mila de copil, tatal l-a lasat sa doarma, si-a plecat spre grajd zicându-si ca în acesta zi de sarbatoare va împlini toate treburile singur.

Când tatal a plecat spre grajduri, inima copilului a început însa sa bata foarte tare. El se gândea: oare cum are sa reactioneze tata? În numai câteva minute însa , tatal s-a reintors în casa si a venit direct în camera sa. Era asa de coplesit de emotie încât nici nu mai putea sa vorbeasca.

În acele momente, tatal si-a luat copilul în brate, l-a sarutat si i-a repetat mereu si mereu: “Acesta-i cel mai frumos Craciun !” “Acesta-i cel mai frumos Craciun!”

Dragostea este cel mai frumos dar pe care fiecare dintre noi ar trebui sa-l oferim la sarbatori, pentru ca indiferent de modul în care va fi exprimata, aceasta va crea atmosfera pentru “Cel mai frumos Craciun!”

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; Iti multumesc pentru dragostea ce mi-ai aratat-o prin Fiul Tau. Ajuta-mi ca la acest Craciun, sa-mi pot exprima dragostea, iubind si daruindu-ma în aceeasi masura. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.