18 Decembrie

0
34

” De alta parte , stim ca toate lucrurile lucreaza împreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu , si anume , spre binele celor ce sunt chemati dupa planul Sau .” Rom.8:28

Recunoasteti cumva afirmatiile scrise de un jurnalist care a încercat sa prezinte o scena premergatoare Craciunului ? ” Înaintati mai repede !” “Aveti grija ca sunt unii care ajung în fata fara ca sa pastreze rîndul !” “Fii atent ce faci cu bradul ; îmi zgîrii hainele !”

Astazi cînd toata lumea se grabeste iar casele de marcat merg prea încet, aceste afirmatii par o conversatie fregventa auzita la un centru comercial în ajunul Craciunului ; nu-i asa ?

An de an aceasta scena se repeta , pentru ca toti oamenii se grabesc sa cumpere ce este mai bun, la un pret cît mai mic si toti în acelasi timp. Dorinta de-a avea haina cea mai scumpa si mîncarea cea mai buna la sarbatori , nu s-a schimbat. Egoismul si interesul personal creaza o stare de precipitatie si competitie, care rapeste bucuria sarbatorii.

Domnul Isus n-a venit sa genereze un sezon al comertului în care sa ne pierdem pacea , ci ca prin ceea ce El ne ofera sa o putem cîstiga.

Rug. Doamne Isuse: stapîneste-mi inima cu pacea Ta , pentru ca la sarbatori sa pot trai cea mai mare bucurie. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.