17 Septembrie – FACI SI TU LA FEL ?

0
36


– “Trebuie să fiu în casa Tatălui Meu”
(Luca 2:49) –

Pe când avea doisprezece ani, Domnul Isus a spus: “Trebuie să fiu în casa Tatălui Meu”, în timpul lucrării Sale, El a spus: “trebuie să lucrez lucrările Celui ce M-a trimis” (loan 9:4). înainte de a muri, El a spus: “am sfârșit lucrarea pe care Mi-ai data s-o fac” (loan 17:4). Domnul Isus a știut care îi sunt scopul și prioritățile și a trăit conform lor. întrebare este, faci și tu la fel? Nu le poți avea pe toate. Trebuie să înțelegi scopul pe care ți l-a dat Dumnezeu și să-l ții în fața ochiior în mod continuu. în felul acesta vei știi ce trebuie să sacrifici și căror lucruri trebuie să te dăruiești. Numai o imagine clară a ceea ce ești și a locului în care vrei să ajungi te poate ajuta să-ți stabilești prioritățile.

Cu toții facem alegeri. Dar întrebarea este vei face alegeri care te aduc mai aproape de scopul tău sau care te îndepărtează de el? Dacă nu înțelegi care e scopul vieții tale, nu vei fi capabil să faci alegerile potrivite. Claritatea viziunii creează claritatea priorităților. Vorbind cu pastori, Vance Havener a spus: “Aceasta este una dintre ironiile lucrării, faptul că exact persoana care lucrează în Numele lui Dumnezeu adeseori își găsește cel mai greu timp pentru Dumnezeu. Părinții Domnului Isus L-au pierdut în biserică și nu au fost ultimii care urmau să-L piardă acolo”.

Ray Ortlund a spus: “Trebuie ca mai întâi să ne dedicăm în întregime lui Hristos, apoi unii altora în Hristos și în cele din urmă lucrării lui Hristos în lume”. Cel mai bun mod de a-ți păstra prioritățile la locul lor este să faci ca rugăciunea și Cuvântul lui Dumnezeu să fie prioritățile tale cele mai de sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.