17 Martie – APELEAZĂ LA PUTEREA CREATOARE!

0
48


“Dumnezeu l-a făcut pe om după chipul Său”
(Geneza 1:27)

Biblia spune: “Dumnezeu l-a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească și parte femeiască i-a făcut. Dumnezeu i-a binecuvântat și Dumnezeu le-a zis: “Creșteți, înmulțiți-vă, umpleți pământul și supuneți-l; și stăpâniți “¦ peste orice viețuitoare care se mișcă pe pământ.” Și Dumnezeu a zis: “lată că v-am dat orice iarbă care face sămânță și care este pe fața întregului pământ, și orice pom care are în el rod cu sămânță: aceasta să fie hrana voastră” (v. 27-29).

Dumnezeu ți-a dăruit tot ce îți este necesar pentru a reuși să faci tot ce te-a chemat El să faci. Dar trebuie să apelezi la creativitatea cu care te-a înzestrat Dumnezeu! Biblia spune: “Când fiu este nici o descoperire dumnezeiască, poporul este fără frâu” (Proverbe 29:18). Toate realizările mari încep sub forma unei viziuni și orice viziune de la Dumnezeu vine cu puterea înnăscută de a o duce la îndeplinire. Alții poate sunt mai educați și mai experimentați, dar nu au monopol asupra creativității. Sunt șanse ca înlăuntrul tău să existe “o idee despre Dumnezeu” care abia așteaptă să fie eliberată. Dacă nu apelezi la ea, te mulțumești cu mai puțin decât dorește Dumnezeu să ai.

Orice simți că ești chemat să faci ““ să scrii, să pictezi, să predici, să cânți la pian, să deschizi o afacere, să ai grijă de cineva, să fii un învățător ““ fă saltul și treci la treabă. Dacă aștepți până când reușești să o faci în mod perfect sau fără să fii criticat, n-o vei face niciodată! Umblarea pe ape te aduce mai aproape de Isus. Vezi tu, Domnul Isus nu se afla în barcă, El era pe apă, spunându-le ucenicilor: “Vino” (Matei 14:29). Numai unul dintre ei a mers: Petru. Și chiar dacă a făcut-o în mod imperfect, lucrul acesta i-a schimbat viața. Așa că nu te teme, apelează ia puterea creatoare care este în tine și privește ce se întâmplă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.