17 Mai

0
29

“Nu ne vei înviora iarăși, pentru ca să se bucure poporul Tău în Tine?” Ps.85:6

Dacă mi s-ar cere să definesc ceea ce este o trezire spirituală, aș spune că: “trezirea spirituală înseamnă a-L avea în viața ta pe Hristos, în plinătatea a ceea ce este El, și a lucra pentru El, în plinătatea a ceea ce El poate să facă prin tine”. De aceea, tot ceea ce avem nevoie în viața personală și în viața bisericii este plinătatea prezenței și a lucrării lui Hristos.

Dacă în această zi nu poți spune că Hristos are stăpînire deplină asupra fiecărui domeniu al vieții tale și nu te folosește deplin în orice timp și în orice slujire, atunci ești un candidat pentru trezirea spirituală.

Acest fapt nu înseamnă numai o acceptare a propriei slăbiciuni, ci o recunoaștere sinceră a realității, fiindcă fiecare dintre noi avem nevoie de momente de trezire și reînviorare spirituală.

Dacă în această zi dorești cu toată stăruința ca Dumnezeu să facă o lucrare nouă în viața ta, am vești bune pentru tine. Dumnezeu este gata și așteaptă să îți trimită rîuri de apă vie, ca să-ți aducă înviorarea pe care o aștepți.

Trezirea spirituală nu este numai o sărbătoare trecută în calendarul bisericii, ci un eveniment real care se petrece în viața ta. Iar această experiență poate fi trăită de oricine, în orice loc si în orice timp!

Înlocuiește în versetul de astăzi pronumele personal de la persoana a-III-a plural “ne” cu pronumele personal la persoana a-I-asingular “mă” și în locul “poporului tău” scrie numele tău. În acest fel vei face din acest verset o rugăciune personală cu care să vii înaintea lui Dumnezeu, trăind o adevărată înviorare spirituală.

DUMNEZEU AȘTEAPTĂ CA SĂ REVERSE RÎURI DE APĂ VIE ȘI PESTE VIAțA TA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.