17 Iunie -A FI PĂRINTE ““ DE JAMES DOBSON (3)

0
44


“Creșteți-i, în mustrarea și învățătura Domnului”
(Efeseni 6:4)

Când a fost întrebat: “Cum le sugerați părinților să gestioneze activitățile copiilor pe situ ri precum Facebook și Twitter?” Dr.Dobson a oferit următorul sfat: “Părinții trebuie să știe ce tehnologie folosesc copiii lor și ce anume expun acolo. Uneori veți găsi poze și comentarii care vă vor șoca, dar copiii care se expun în felul acesta cred că sunt în siguranță deoarece se află în sanctuarul propriei lor familii.

Pornografia se răspândește, iar părinții trebuie să fie la curent cu schimbările din domeniul tehnologiei și să-și protejeze copiii. Este o misiune grea, deoarece copiii le-o iau înainte.

Părinții au deseori cariere care îi solicită foarte mult și când se întorc acasă nu mai au ce să dăruiască, iar atunci cultura îi va duce deseori pe copii în iad”, într-o noapte, un tată împreună cu fiica lui se aflau pe un lac, când mica lor barcă a fost prinsă de furtună, în timp ce vâslea, tatăl îi tot spunea fetei: “Vezi malul? Vezi malul?” După o oră îngrozitoare, fetița a arătat peste umărul tatălui ei și a spus: “Da, văd lumina. Mama a spus că dacă mergem pe lac după ce se întunecă, va atârna o lumină la fereastră”. Când au ajuns în cele din urmă acasă, o mamă cu ochii în lacrimi și-a îmbrățișat soțul și fiica și i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru că s-au întors teferi. Uitându-se la ea, fetița i-a spus: “Mamă, nu trebuia să te îngrijorezi. Ne-am ghidat după lumina ta!”

Părinților, copiii voștri sunt prinși în furtunile vieții. Ei vâslesc în întuneric fără să aibă simțul direcției. Trăiți pentru Dumnezeu și oferiți-le o lumină după care să se orienteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.