17 DECEMBRIE ““ GÂNDESTE-TE LA CEEA CE GÂNDEȘTI (2)

1
55

– ” “¦poate să facă nespus mai mult decât”¦ gândim noi” (Efeseni 3:20) –

Se spune că regele Arabiei Saudite l-a invitat odată la un turneu pe un celebru jucător de golf. Înainte ca omul să se întoarcă acasă, regele a spus: “Aș vrea să-ti fac un dar. Orice dorești; spune doar”. Jucătorul de golf a refuzat politicos, spunând că nu are nevoie de nimic. Dar regele a rămas neclintit, așa că a cedat: “Ei bine, înălțimea voastră, colecționez crose de golf”. Și-a imaginat poate o crosă de finalizare din aur sau o crosă lungă încrustată cu diamante. Imaginează-ti ce șoc a avut când, după câteva săptămâni, a primit o scrisoare ce conținea actul de proprietate al unui club de golf de 809 hectare!

Pavel spune: ” “¦ poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi”. Regii nu gândesc ca noi, iar când slujești Regelui regilor, e cu atât mai adevărat! Planul lui Dumnezeu pentru tine depășește cu mult ce îti poti tu singur imagina. Psalmistul a spus că Domnul “i-a făcut bine” (Psalmul 13:6). Dacă crezi cu adevărat că El îti călăuzește pașii și că bunătatea și mila Lui te însoțesc în toate zilele vieții tale, atunci poti aștepta lucruri mari de la Dumnezeu. Leon Nacson spune:'”Anticipează mereu cel mai bun rezultat pentru tine și pentru ceilalți, deoarece ceea ce aștepți e la fel cu ceea ce primești!” Nu uita: “Credința este “¦ o puternică încredințare despre lucrurile care nu se văd” (Evrei 11:1). Deci și când nu “vezi”, crede că Dumnezeu va’lucra pentru tine, că va face să fii în locul potrivit la momentul potrivit și că îi va face pe alții să se abată de la calea lor ca să te ajute ““ și privește curn lucrează Dumnezeu!

1 COMENTARIU

  1. de fiecare data cind citesc cite un pasaj ,ma umplu de bucurie ,sunteti extraordinari ii multumesc lui DUMNEZEU pentru intelepcinea pe care v-o da pentru a putea publica atitea lucruri superbe ,atitea imbarbatari ,si va multumesc dumneavoastra pentru ca publicati aceste frumoase rinduri …….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.