17 Aprilie

1
36

Sa nu va potriviti chipului veacului acestuia, ci sa va prefaceti, prin înnoirea mintii voastre, ca sa puteti deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea buna, placuta si desavîrsita.” Romani 12: 2

Exista doua categorii de oameni în zilele noastre: aceia care traiesc o viata lipsita de speranta, care nu au un scop si aceia care sînt plini de nadejde, bucurie si siguranta.

Stii care e diferenta între aceste 2 categorii? Diferenta sta în modul în care privesc ei la persoana lui Dumnezeu.

Unii oameni nu se gîndesc niciodata la Dumnezeu. Iar rezultatul este ca viata lor este goala si lipsita de sens. Alti oameni cu toate ca se gîndesc la Dumnezeu, gîndesc însa lucruri gresite despre El. Si acestia traiesc o viata plina de confuzie, deceptie si frustrare.

Mai sînt însa si oameni care desi se gîndesc la Dumnezeu în mod corect, vietile lor nu pot fi atinse de puterea lui Dumnezeu, fiindca nu permit adevarului pe care îl stiu despre puterea divina sa le transforme viata. Datorita acestui fapt acestia nu sunt capabili sa faca schimbari majore si definitive în vietile lor si traiesc stapîniti de descurajare.

Tu cu cine te asemeni ? Crezi în Dumnezeu si te gîndesti la El în mod corect? Traiesti o viata plina de speranta, siguranta si bucurie?

În cultura noastra oamenii mint zi de zi în ceea ce-L priveste pe Dumnezeu. De aceea, te încurajez sa doresti sa îl cunosti pe Dumnezeul cel adevarat, citind Cuvîntul Scripturii si umblînd în voia luiîn fiecare zi.

Biblia te ajuta sa ai gînduri bune cu privire la Dumnezeu!

ÎNVATA SA AI GÎNDURI CORECTE CU PRIVIRE LA DUMNEZEU PRIN CITIREA BIBLIEI ÎN FIECARE ZI!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.