16 Septembrie

0
47

” Isus le-a zis : “Eu sunt Pîinea Vietii . Cine vine la Mine, nu va flamînzi niciodata ; si cine crede în Mine , nu va înseta niciodata ” Ioan 6:35

Un om al carui nume era Iacov, a ajuns la un punct critic al vietii sale. S-a gîndit ca nu mai merita sa traiasca; de aceea a fost doborît de gîndulș sinuciderii. A mers într-un parc, a ales o zoona mai dosnica, s-a asezat pe o banca si nu a mîncat si nu a baut nimic, dorind sa moara.

Dupa cîteva zile a vazut trecînd prin parc, chiar prin zona unde el era, o adolescenta cu prietenul ei. S-a gîndit atunci : cum de a îndraznit o adolescenta cu o înfatisare angelica, sa intre într-un parc plin de delicventi ? Dar ochii împainjeniti de oboseala si foame s-au închis din nou.

Dupa cîteva clipe, a auzit o voce gingasa vorbindu-i direct : Iacov si-a deschis ochii si a vazut aceeasi adolescenta privindu-l cu compasiune.A fost prima data în ultima vreme, cînd cineva îi adresa cuvinte încurajatoare.În acel moment nu stia ce sa faca : sa plînga de fericire , sau sa rîda cu cinism ! Dar îndrazneala fetitei l-a facut sa întrebe : Ce doresti ?

Domnule a raspuns fetita; mi-a fost frica sa vin pîna aici, dar cînd v-am vazut, am simtit ca Dumnezeu ma împinge sa va spun ceva; înainte ca sa merg în statie sa iau autobuzul . As vrea sa va spun …a continuat ea ; sa stiti ca Dumnezeu va iubeste ! El va iubeste si chiar o arata !

Iacov s-a uitat la ea cu neîncredere.Dupa toate necazurile prin care trecusera în ultimii ani, si toate pacatele care-i umpleau viata, mai este oare cineva care sa-l iubeasca ? Cînd s-a uitat în ochii fetitei însa; a vazut lacrimi care se scurgeau pe fata. A început sa plînga si el ! Nimeni nu ma mai poate iubi , copile ; a raspuns el !

“Nu” a raspuns ea imediat, luîndu-i mîna lui slabita, în mîinile ei ! Niciodata nu-i prea tîrziu pentru Dumnezeu. Dumnezeu cu bucurie, va avea mila si de tine, numai daca tu îl lasi sa o faca. Spune-i ca tu doresti sa te ajute, si El îsi va arata dragostea ! Iacob a marturisit mai tîrziu , ca în acele momente a simtit cum prin acea fetita ,cineva se atinge de el si-i ofera salvarea. A înteles ca Dumnezeu a venit sa-l ajute,în momentele în care avea cea mai mare nevoie.

Cînd si pentru tine , vînturile încercarilor sufla cu putere, cînd totul pare a nu mai fi sub control, cînd te simti fara nici un ajutor, nu uita : “Isus vine” !

Rug. Doamne Dumnezeule, cel care esti Ajutorul ce nu lipseste în nevoi, ajuta-ma sa-l pot duce si eu pe Isus celor ce sunt în ceasul disperarii. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.