16 Septembrie

0
33

“pentru ca oricine este nascut din Dumnezeu, biruieste lumea; si ceea ce cîstiga biruinta asupra lumii, este credinta noastra.” 1 Ioan 5: 4

Moise a fost un om cu o credinta mare. Unul din lucrurile care i-au întarit credinta a fost acela ca a dorit sa se rupa de lume pentru a cauta partasia cu Dumnezeu. Iar acest exemplu ar trebui sa îl urmam si fiecare dintre noi”¦

Cînd Faraon a încercat sa-l oblige pe Moise sa ramîna în Egipt si se închine lui Dumnezeu în mijlocul egiptenilor, acesta l-a refuzat în mod categoric. El stia ca Egiptul nu era un loc prielnic pentru a te închina lui Dumnezeu.

Acelasi joc murdar vrea sa-l faca Satan si în zilele noastre. El vrea sa ne însele sa jucam jocul “de-a religiosii”. El doreste ca sa aratam evlaviosi, dar sa tagaduim puterea lui Dumnezeu si sa nu ne încredem din toata inima în Domnul.

De aceea si noi asemenea lui Moise, trebuie sa ne separam de modul de gîndire si de traire al lumii si sa ne retragem deoparte, pentru a avea o partasie deplina cu Domnul. Doar în acest fel vom primi putere de a birui orice furtuna care se va ridica împotriva noastra!

ATUNCI CÎND VEI TRAI ÎNCREZÎNDU-TE ÎN DUMNEZEU SI ÎN CUVÎNTUL SAU, VEI GASI PUTERE PENTRU A TE DESPARTI DE MODUL DE VIATA SI DE GÎNDIRE AL LUMII.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.