16 Martie

0
38

” Dumnezeu este adapostul si sprijinul nostru, un ajutor, care nu lipseste niciodata în nevoi.” Psalmul 46:1

În timpul unei furtuni napraznice care s-a napustit asupra golfului Georgian din Canada, un vas de croaziera s-a scufundat. În timpul acestui naufragiu, majoritatea pasagerilor s-a înecat.O mama care era pe vas împreuna cu toti copiii ei; sase baieti si o fata, înainte de a ajunge în valuri, le-a spus tuturor sa se agate fiecare de ceva si sa se tina cât mai strâns.

Baietii, erau barbati în toata firea, dar fetita era foarte firava, timida si aproape paralizata de frica. Cînd însa furtuna si valurile mari, au început sa rupa bucati din acel vas, baietii au disparut în adânc , unul câte unul, pentru ca s-au agatat de bucati de nava.

Când însa salvamarii au venit sa-i caute pe supravetuitori, acestia au gasit-o pe fetita în viata, pentru ca aceasta a fost singura care s-a agatat si s-a tinut foarte strâns de o bucata de lemn, care a tinut-o la suprafata.

De ce ti-ai ancorat viata? Este foarte bine ca în ziua necazului sa ne sprijinim unii pe altii, dar cel mai important este ca toti împreuna sa ne sprijinim pe Dumnezeu.

Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa-mi ancorez viata în promisiunile si ajutorul Tau, pentru ca sa nu ma clatin niciodata. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.