16 Martie “LOC LARG”

2
50

“Voi umbla în loc larg” (Psalmul 119:45)

În viată “mereu intervine ceva”. După ce rezolvi o problema, o alta așteaptă să-i ia locul. Domnul Isus a spus: “V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri; dar îndrăzniți. Eu am biruit lumea” (loan 16:33). Să remarcăm două lucruri pe care le a spus Domnul Isus. Primul, “aveți pace în Mine”; al doilea, “în lume veți avea necazuri”. Pacea lui Dumnezeu devine o certitudine numai când asculți și faci “lucrurile pe care vi le-am spus”

Psalmistul a scris: “Voi păzi [ascultând, primind, iubind și făcând] Legea Ta necurmat, totdeauna și pe vecie. Voi umbla în loc larg, căci caut poruncile Tale” (Psalmul 119:44-45). Două cuvinte din aceste versete merită reținute. Primul este “caut”, care implică preocuparea după găsirea adevărului. Cel de-al doilea este “cer”, care implică umblarea în conformitate cu principiile biblice în fiecare zi. Numai când vei face lucrurile acestea “vei umbla la loc larg”. Viața ta nu va fi frustrantă, vei avea bucurie în ciuda circumstanțelor, iar consultarea cu Dumnezeu va fi primul și nu ultimul lucru pe care îl vei face. Deci dacă astăzi ți-ai pierdut pacea minții, întreabă-te: “Umblu eu conform Cuvântului lui Dumnezeu?” Ascultarea aduce odihnă: Pe când noi fiindcă am crezut am aderat și ne-am încrezut și ne-am bazat pe Dumnezeu), intrăm în “odihna” despre care a vorbit El”¦” (Evrei 4:3). De îndată ce vei începe să împlinești Cuvântul lui Dumnezeu, vei fi la “loc larg”. Și așa dorește Dumnezeu să-ți trăiești viața astăzi.

2 COMENTARII

  1. Fiți binecuvântați!!Mulțumesc,meditațiile sunt minunate ?i de un real folos!!Dumnezeu s? v? binecuvinteze ?i înt?reasc? în continuare!!

  2. Multumesc pentru Meditatii! Imi sunt de real folos zilnic si nu de putine ori au fost sursa de inspiratii pentru predici sau incurajare. Fiti binecuvantati de Domnul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.