16 Mai

0
37

“Va îndemn dar, înainte de toate, sa faceti rugaciuni, cereri, mijlociri, multumiri pentru toti oamenii.” 1 Timotei 2: 1

Dumnezeu ti-a dat o oportunitate deosebita de a face o lucrare nemaipomenita, prin care saschimbi vietile altora, fara a parasi spatiul casei tale.  Aceasta lucrare sta în puterea rugaciunii.

Rugaciunea este arma ce poate schimba vietile celor din jurul tau. Iar Duhul Sfînt doreste sa atinga vietile celor ce te înconjoara prin rugaciunile tale. Asadar, pentru cine crezi ca ar trebui sa te rogi în aceasta zi?

În întreg capitolul 2 al epistolei 1 Timotei, apostolul Pavel ne arata cine sînt cei pentru care ar trebui sa ne rugam:
““ Pentru recidivisti. Cunosti pe cineva care lipseste în mod frecvent de la biserica? Poate e cineva care a fost ranit sau a ajuns dezamagit fiindca nu i s-au împlinit asteptarile. Iata o persoana ce are nevoie de rugaciunile tale.
““ Pentru oficialitatile orasului si ale tarii tale. Te rogi vreodata pentru conducatorii tarii? Cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru tara noastra este sa ne rugam pentru liderii ce o conduc.
““ Pentru acei ce nu-L cunosc pe Domnul Isus. În 1 Timotei 2: 3-4, apostolul Pavelne spune ca Dumnezeu “voieste ca toti oamenii sa fie mîntuiti si sa vina la cunostinta adevarului.”
““ Pentru conducatorii spirituali. Pastorul bisericii are nevoie de rugaciunile tale. În America sînt tot maimulti predicatori descurajati, care sufera în tacere. Rugati-va pentru pastori, misionari, comitetele bisericilorsi toti ceilalti lideri spirituali.
““ Pentru cei bolnavi. Biblia ne spune: “Este vreunul printre voi bolnav? Sa cheme pe prezbiterii (sau: batrînii) bisericii; si sa se roage pentru el, dupa ce-l vor unge cu untdelemn în Numele Domnului.” (Iacov 5: 14)

ROAGA-TE PENTRU CEL PUTIN UNA DIN CATEGORIILE PREZENTATE MAI SUS ÎNCEPÎND CHIAR DIN ACEASTA ZI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.