16 Mai

0
38

“Zidul a fost isprăvit în a douăzeci și cincea zi a lunii Elul, în cincizeci și două de zile.” Neemia 6:15

În mai puțin de două luni, lucrarea despre care unii din Iuda spuneau că este imposibilă, a devenit realitate! Sub conducerea lui Neemia, zidul din jurul Ierusalimului a fost transformat dintr-um morman de moloz, într-o structură solidă.

Lucrul cel mai important care merită însă să fie subliniat la terminarea acestei lucrări, este faptul că atunci cînd zidul a fost isprăvit, atît Neemia cît și dușmanii lui Iuda au recunoscut că această lucrare a fost împlinită cu ajutorul lui Dumnezeu: “Cînd au auzit toți vrăjmașii noștri, s-au temut toate popoarele dimprejurul nostru; s-au smerit foarte mult, și au cunoscut că lucrarea se făcuse prin voia Dumnezeului nostru.” Neemia 6:16

Cînd totul a fost gata, această lucrare a fost o expresie a ceea ce Dumnezeu a făcut.

Știți că eu aș dori să fiu părtaș unei astfel de lucrări, despre care se spune că nu este ceva superficial, ci ceva supranatural? Al unei lucrări care nu poate fi explicată altfel decît prin afirmația: “Dumnezeu a făcut acest lucru !” ?

Cînd lucrarea pe care ne-a încredințat-o Domnul Isus este împlinită în puterea Duhului Sfînt, cei ce o urmăresc, vor fi uimiți de puterea Dumnezeului pe care îl slujim. Iar ori de cîte ori se întîmplă acest lucru, Domnul Isus este înălțat și glorificat!

Dacă vrei ca în această zi să fii părtaș unei astfel de lucrări, mai întîi roagă-te lui Dumnezeu spunînd : “Doamne, umple și inima mea cu prezența Duhului Sfînt și folosește-mă cu putere în orice slujire pe care o dorești.” Apoi, fii pregătit, fiindcă El te va folosi într-un mod în care nici nu te-ai gîndit!

DUMNEZEU AȘTEAPTĂ SĂ FACĂ LUCRURI MARI PRIN TINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.