16 Mai

0
42

“Iata ochiul Domnului priveste peste cei ce se tem de El, peste cei ce nadajduiesc în bunatatea Lui, ca sa le scape sufletul de la moarte si sa-i tina cu viata în mijlocul foametei”! Ps 33 18-19

Am citit despre o persoana care a oprit masina în fata unui complex de case pe care Jimmy Carter ,( ex presedintele Statelor Unite) le-a construit ca adapost umanitar pentru persoanele fara locuinta. Imediat ce a oprit masina un baietel de 5-6 ani care se juca în curtea din fata casei, a venit repede spre masina si-a pus mîinile pe capota si-a zis noului venit :” Domnule; aveti o masina foarte frumoasa”!

Surprins de apreciere, soferul a raspuns : “Si tu ai o casa foarte frumoasa “! Care dintre acestea este cea în care locuiesti ? Micutul si-a îndreptat degetelul spre una dintre ele, spunînd : “Aceia !

Vazînd bucuria si multumirea din sufletul copilului, omul din masina l-a întrebat : E asa de noua si asa de frumoasa casa în care locuiesti ; cine a construit-o ? El credea ca acel copil îi va raspunde : “Jimmy Carter”! Copilul cu un zîmbet larg însa i-a zis : “Domnul Isus”! Tata si mama îmi spun în fiecare zi ca aceasta casa este darul Domnului Isus pentru familia noastra.

Micutul avea dreptate. Jimmy Carter si sotia lui au construit acest adapost umanitar pentru ca la un moment dat în viata lor, inima le-a fost atinsa de dragostea Domnului Isus. Acum ei numai au demonstrat aceasta dragoste slujindu-i pe altii.

Cum privesti lucrurile pe care le ai ? Nu uita ca toate acestea sunt de fapt darul lui Dumnezeu pentru tine ! Fii gata sa spui si altora despre ele.

Rug. Dumnezeul dragostei; ajuta-ma sa vad prin tot ce mi-ai dat dragostea Ta si da-mi putere sa-i slujesc pe cei în nevoie, dovedind aceeasi dragoste. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.