16 Iunie

0
48

” Dragostea lui Dumnezeu fata de noi s-a aratat prin faptul ca Dumnezeu a trimis în lume pe singurul Sau Fiu , ca noi sa traim prin El”! I Ioan 4:9

Un om bogat si-apierdut sotia pe cînd unicul lor fiu avea numai cîtiva ani. Pentru îngrijirea lui si pentru a aface menaj în gospodarie, a angajat o doica .
Cînd copilula a juns la adolescenta s-a îmbolnavit si a murit. Cu inima zdrobita de durere în urma acestei noi pierderi la scurt timp a murit si tatal. Pentru ca nu se cunostea nici o ruda apropiata care sa-i mosteneasca averea acestui om bogat, avocatul sau a organizat o licitatie pentru toate lucrurile din gospodarie.

La aceasta licitatie s-au prezentat multi oameni bogati , dar a venit si acea doica care a slujit în gospodarie. Ea era saraca si avea foarte putini bani , dar nadajduia ca va reusi sa cumpere lucrurile de care si-a legat inima.

Licitatia a început cu un tablou al fiului acestui om bogat care era asezat pe un perete din sufragerie. Cînd a fost anuntat tabloul, nimeni nu s-a oferit sa-l cumpere. De aceea pretul pentru licitatie a scazut la doar cîtva dolari. Cîn a vazut ca are banii pentru a-l cumpara , batrîna dadaca s-a ridicat si-a spus: ” Ofer pretul pentru acest tablou”! El este pentru mine amintirea cea mai de pret . Îl reprezinta pe fiul acestui stapîn pe care l-am slujit aproape 15 ani.

Nemaifiind altcineva care sa solicite acest tablou, avocatul a anuntat ca acea doica si-a abjudecat tabloul, iar licitatia s-a încheiat.

Toti cei prezenti s-au întrebat : Cum este posibil ? Mai sunt atîtea alte lucruri în gospodaria bogatului de care suntem interesati si nu au fopst scoase la licitatie ! Avocatul a luat cuvîntul din nou si le-a spus : “acest om bogat a lasat prin testament ca toata averea sa sa fie data ca mostenire acelui va pretui pe fiul sau si va dovedi dragoste si interes pentru el ,cumparîndu-i tabloul “!

Îl iubim noi oare la fel de mult pe Domnul Isus ? Dumnezeu Tatal este gata sa dea ca mostenitre slava cereasca tuturor celor ce- L vor pretui pe Fiul Sau, acceptîndu-L ca domn al inimii lor prin credinta.

Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa Te iubesc cu o dragoste neprefacuta si sa arat aceasta, alegîndu-L pe Fiul Tau ca Domn al inimii mele . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.