16 Iunie EXISTĂ UN LOC LA MASĂ PENTRU FIECARE DINTRE NOI

0
35

“l-au pregătit o cină” (loan 12:2)

Dupâ ce Domnul Isus l-a înviat pe Lazăr din morți, citim: “l-au pregătit o cină”. Marta slujea, Măria stătea și asculta ce spunea Isus iar Lazăr vorbea cu invitații. Deci, este loc ta masa lui Dumnezeu pentru tot felul de oameni. Să ne uităm mai atent la Marta. Este în general tipul de persoană care stă în spate, cu mânecile suflecate, îngrijindu-se ca toată lumea să aibă mâncare și apă. Rareori caută lumina reflectoarelor și de multe ori nu o apreciem decât atunci când lipsește. Problema Martei este că are tendința de a face ca slujirea să fie mai importantă decât Stăpânul.
Ea trebuie să-și aducă aminte că închinarea înseamnă și ea slujire. Maria este tipul de persoană care uită de facturile ce trebuie plătite și de mâncarea care trebuie pregătită. Uneori mintea ei e atât de orientată spre cer încât ea nu este de nici un folos pe pământ. Ea trebuie să înțeleagă că slujirea înseamnă și ea închinare. Dar avem nevoie de Măria; ea aduce pasiune închinării noastre și poți conta mereu pe ea pentru a mijloci la Dumnezeu pentru alții. “O mare mulțime “¦ au venit”¦ să vadă și pe Lazăr, pe care-l înviase din morți”¦ din pricina lui mulți”¦ credeau în Isus” (loan 12:9-11). Istoria lui Lazăr era atât de uimitoare încât cei ce o auzeau se converteau pe loc. Ea ne amintește că fiecare dintre noi avem o istorie de relatat despre harul și mila lui Dumnezeu. Când a fost ultima dată când ai spus-o cuiva?
Deci, dacă ești Marta, Dumnezeu vede lucrul dragostei tale. Dacă ești Măria, El se bucură de închinarea ta. Dacă ești Lazăr, El îți promite că-ți va onora mărturia. Este un loc la masă pentru fiecare dintre noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.