16 IULIE APRECIAZĂ-TI SOțIA

0
37


– “O femeie cinstită “¦ esle mai de preț decât mărgăritarele”
(Proverbe 31:10)-

Ai idee cât de mult se străduiește soția ta să fie o mamă bună? Imaginează-ți următorul lucru: șase tați sunt lăsați pe o insulă izolată, fiecare având o mașină și trei copii, timp de șase săptămâni. Fiecare copil face sport și merge la lecții de muzică sau de limbi străine. Nu există fast food și fiecare bărbat trebuie să corecteze teme, să aiute la proiectele pentru ora de științe, să gătească, să spele rufe, să facă lista de cumpărături, să plătească facturile fără a avea bani suficienți, să-și amintească zilele de naștere ale prietenilor și rudelor și să trimită felicitări. In plus, trebuie să ducă fiecare copil la frizer, la doctor și la dentist, să facă prăjituri pentru serbările școlare, să planteze flori și sâ păstreze mereu casa curată.

Se poate uita la televizor doar după ce au adormit copiii și după ce toate treburile sunt făcute și apoi trebuie să aibă energie suficientă pentru relația intimă cu soția Iui pe nepusă masă. Trebuie să arate îngrijit, să meargă la biserică cel puțin o dată pe săptămână, să le citească copiilor, să se roage cu ei în fiecare seară, să le pregătească sandwichul și gustarea preferată, să pregătească micul dejun, să se asigure că s-au îmbrăcat și că au prins autobuzul de ora opt.

La sfârșitul celor șase săptămâni, fiecare bărbat va fi testat dacă știe înălțimea copilului, greutatea, mărimea la papuci, culoarea preferată, cântecul preferat, băutura preferată, jucăria preferată și de ce îi este frică copilului. Și iată partea bună ““ câștigătorul poate să joace același joc la nesfârșit pentru următorii optsprezece sau douăzeci de ani! Așadar, încă dorești să faci schimb cu soția ta?

Biblia spune: “Bărbaților, iubiți-vă nevestele” (Efeseni 5:25) deoarece “o femeie cinstită “¦ este mai de preț decât mărgăritarele” (Proverbe 31:10).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.