16 Decembrie-DE CE TE PRIMEȘTE DUMNEZEU (1)

0
39
“Noi să fim neprihănirea lui Dumnezeu în El” (2 Corinteni 5:21)

Dumnezeu te iubește și te primește atât în zilele tale proaste, cât și în cele bune. Intr-o societate bazată pe performanță, e un lucru ce se uită ușor. Dar tu nu trebuie să uiți! Acceptarea lui Dumnezeu se bazează pe temelia ta în Hristos, nu pe starea vieții tale la un moment dat. “Pe Cel ce n-a cunoscut nici un păcat, El L-a făcut păcat pentru noi, ca noi să fim [înzestrați cu, considerați ca fiind în și exemple de] neprihănirea lui Dumnezeu [ceea ce trebuie să fim, aprobați și acceptați și într-o relație bună cu El, prin bunătatea Lui (nu a noastră)] în El”.

Gândește-te la cruce ca la un loc în care se face schimb. Acolo Dumnezeu a luat toate păcatele pe care le-ai săvârșit vreodată și le-a pus asupra lui Isus. Și în clipa în care îți pui încrederea în Hristos, Dumnezeu ia toată neprihănirea lui Hristos și te înfășoară în ea. începând cu acel moment, El te vede într-un singur mod ““ în Hristos.

Ce sentiment eliberator! Eliberator pentru că acum îți dai seama că valoarea ta nu se bazează pe ceea ce faci, ci pe ceea ce ești în relație cu Hristos. De fapt, Dumnezeu ți-a dat valoare prin faptul că a îngăduit ca Domnul Isus să moară pentru tine. “Dar nu pot crede că lui Dumnezeu nu-i pasă de ceea ce fac”. Ai dreptate! Iar răsplata ta în cer se va baza pe isprăvnicia ta aici pe pământ. Dumnezeu dorește să faci fapte bune, dar nu dorește să depinzi de ele; El dorește să le faci din dragoste pentru El. Odată ce-ți înțelegi poziția, cine ești tu în Hristos, începi să faci lucruri bune din motive corecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.