16 August

0
42

“Strîng Cuvîntul Tau în inima mea, ca sa nu pacatuiesc împotriva Ta!” Psalmul 119: 11

Traim într-o societate ce tolereaza totul, mai putin pe aceia care sustin ca Domnul Isus este singura cale ce duce la mîntuire. Cultura în care traim acum defineste adevarul ca fiind ceva relativ.

Din acest motiv, a trai pentru Hristos poate fi cîteodata o adevarata provocare, sau poate parea chiar imposibil!

Vreau sa-ti spun acum ca singurul mod prin care poti lupta împotriva acestor lucruri este sa te folosesti de Cuvîntul lui Dumnezeu.

Asa cum putem observa în versetul de azi, David a înteles importanta adevaruluiCuvîntului Sfînt, care i-a cuprins fiinta si a început sa-i conduca viata. Acelasi lucru trebuie sa fie adevarat si pentru noi!

Daca esti serios în ceea ce priveste credinta, angajeaza-te începînd chiar din aceasta zi sa citesti si sa studiezi Cuvîntul lui Dumnezeu. Daca vei face aceasta, vei avea putere sa lupti împotriva nimicurilor care te ataca zi de zi, pentru ca esti urmas al lui Isus Hristos si te hranesti cu cea mai bogata hrana spirituala: “Cuvîntul Scripturii”

SINGURUL MOD PRIN CARE TE POTI ÎMPOTRIVI CU PUTEREÎMPOTRIVA LUCRURILOR CE VOR SA TE ATACE ESTE SA TE FOLOSESTI DE CUVÎNTUL LUI DUMNEZEU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.