20 Aprilie Învierea ““ un fapt de netăgăduit

0
68

“Pentru ce căutați între cei morți pe Cel ce este viu? Nu este aici, ci a înviat.” Luca 24.5,6

Creștinismul este caracterizat de trei adevăruri mari: moartea Domnului Isus la crucea de pe Golgota, învierea Sa și înălțarea Sa la cer. Învierea Domnului Isus este o realitate despre care ni se mărturisește în multe locuri în Scriptură. Citiți vă rugăm capitolul 15 din 1 Corinteni, unde sunt numiți mulți martori, care L-au văzut și au vorbit cu Domnul înviat. Învierea este deci o realitate, indiferent că o acceptăm sau nu. Ea a avut loc și nu poate fi tăgăduită.
Așa cum soarele stă pe cer, tot așa de sigur este faptul că Hristos a înviat din morți și S-a înălțat la cer, unde șade la dreapta lui Dumnezeu.

De ce neagă mulți oameni învierea Domnului Isus? Pentru că știu că învierea are urmări care îi privesc pe toți oamenii, indiferent dacă cred sau nu în înviere. Deoarece Hristos a înviat există și o înviere a morților, pentru că Domnul Isus Însuși a spus: “Vine ceasul când toți cei din morminte vor auzi glasul Lui și vor ieși afară din ele. Cei ce au făcut binele, vor învia pentru viață; iar cei ce au făcut răul, vor învia pentru judecată” (Ioan 5.28, 29).
Și tu vei aparține de una din aceste învieri. Dacă ai făcut binele, adică dacă L-ai acceptat în viața ta pe Salvatorul Isus Hristos trimis de Dumnezeu, vei învia pentru viață, dar dacă L-ai respins și lepădat, vei învia pentru judecată fidel!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.