16 Aprilie

0
46

“Când au ajuns la locul, numit “Căpățâna”, L-au răstignit acolo, pe El și pe făcătorii de rele: unul la dreapta și altul la stânga. Isus zicea: “Tată, iartă-i, căci nu știu ce fac!” Ei și-au împărțit hainele Lui între ei, trăgând la sorți.” Luca 23:33-34

După cum bine știm, ultimele cuvinte rostite de o persoană înainte de moarte sunt deosebit de importante.

Acum cînd ne apropiem de Duminica Învierii, este important ca fiecare dintre noi să ne amintim de cuvintele pe care Domnul Isus le-a rostit înainte de moarte.

Pentru că unele dintre aceste cuvinte pe care Domnul Isus le-a rostit pe cruce sunt o rugăciune pentru iertare, aș dori să te întreb în această zi: “dacă Domnul Isus a putut să se roage pentru iertarea celor ce L-au răstignit, ai putea și tu să te rogi pentru iertarea celor care ți-au făcut rău ?

Indiferent de situațiile prin care treci, poți să te uiți înapoi la propriul trecut și să te rogi astăzi pentru iertarea celor ce ți-au greșit? Cuvintele rostite de Domnul Isus pe cruce sunt pentru noi un mare exemplu privind modul cum trebuie să-i tratăm pe cei care ne-au greșit. Ești gata să aplici acest exemplu al Domnului Isus în fiecare domeniu al vieții tale și să acorzi iertare chiar și celor care nu o merită?

Te îndemn în această zi să-ți iei crucea și să oferi iertare în aceeași măsură în care și tu ai fost iertat!

POțI SĂ URMEZI EXEMPLUL DOMNULUI ISUS ȘI SĂ ACORZI IERTARE TUTUROR CELOR CE țI-AU GREȘIT ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.