15 Septembrie – FĂ CEEA CE TREBUIE !

0
34

“Ce seamănă omul, aceea va și secera” (Galateni 6:7)
George Bernard Shaw a spus: “Oamenii mereu dau vina pe circumstanțe pentru ceea ce sunt. Eu nu cred în circumstanțe. Cei ce merg înainte sunt cei ce se trezesc dimineața și caută circumstanțele pe care și le doresc și dacă nu le pot găsi, le fac ei singuri”.

Fermierul poate semăna tot ce dorește; pământului nu-i pasă dacă e o sămânță sau alta. Să presupunem că seamănă grâu și cucută otrăvitoare. Pământul va rodi cucută și grâu în egală măsură. Mintea ta este mult mai fertilă, dar i se aplică același principiu. Ea nu ține cont de sămânța pe care o semeni; succes sau eșec, bine sau rău, neliniște sau pace dar de lucrul pe care îl semeni vei avea parte. Biblia spune: “Cine seamănă în firea lui pământească, va secera din firea pământească putrezirea; dar cine seamănă în Duhul, va secera din Duhul viața veșnică” (Galateni 6:8).

Succesul se găsește în rutina ta zilnică. Așa că încearcă să-L cunoști mai bine pe Dumnezeu prin Cuvântul Lui și prin rugăciune, la hotărârea de a fi de folos cuiva în fiecare zi. Abordează probleme mai mari decât tine. încurajează-i pe toți cei cu care te întâlnești. Fă primul pas spre renunțarea la un obicei prost! Fă ceva pentru o persoană care nu te poate răsplăti. Schimbă-ți gândirea de la “ce bine că e vineri” la “ce bine că este astăzi”.

Fă trei lucruri care te vor scoate din zona în care te simți confortabil! Fii recunoscător pentru ceea ce ai! Cere ajutor când ai nevoie. Dăruiește-l lui Dumnezeu cea mai bună parte a zilei.

Psalmistul a spus: .Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm și să ne veselim în ea” (Psalmul 118:24). Timpul în care trebuie să te bucuri este acum, iar locul în care trebuie să te bucuri este aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.