15 Septembrie

0
38


“Ce ati învatat, ce ati primit si auzit de la mine, si ce ati vazutîn mine faceti. Si Dumnezeul pacii va fi cu voi.” Fil.4:9

Oamenii zilelor noastre traiesc pentru tot felul de lucruri. Sînt tot mai multi cei ce cred ca a trai înseamna placere și petrecere și ca doar atunci cînd te distrezi poti fi cu adevarat fericit. Altii alearga însa pentru cariera și posesiuni materiale, cautînd sa urce treapta dupa treapta pe scara succesului profesional sau al celui material.

Probabil ca ati auzit de oameni care cred ca faima, puterea si bogatia sînt tot ceea ce conteaza.
Desi nu este nimic gresit în toate aceste lucruri, ele nu ar trebui sa devina un scop al vietii, mai ales pentru cei ce se considera urmasi ai lui Hristos.

Sa nu ne înselam, fiindca atunci cînd ne vom încheia drumul vietii în mijlocul acestei lumi va trebui sa dam socoteala înaintea lui Dumnezeu de felul în care am trait. Si El nu se va uita la conturile noastre. Toti banii, toata puterea si toata faima pe care am strîns-o în timpul vietii vor fi uitate, iar în ziua cînd vom sta înaintea lui Cristos, toate valorile de acum nu vor mai avea niciun pret. Lucrurile care ne încînta si pentru care alergam atît de mult astazi, mîine vor fi fara valoare si abandonate.

De aceea, la fel ca apostolul Pavel si noi trebuie sa urmarim doar acele scopuri care îi aduc slava lui Dumnezeu. Iar aceste scopuri trebuie sa fie atît de evidente în trairea noastra de fiecare zi, încît si alti crestini care ne urmaresc viata, sa doreasca sa traiasca în acelasi fel, onorîndu-L pe Dumnezeu.
Fiindca scopurile pe care le urmaresc cei din jurul nostru sînt atît de diferite de scopurile lui Dumnezeu, ca urmasi ai lui Cristos noi ar trebui sa urmarim doar lucrurile care înalta numele Sau, nu numele nostru si slavirea lui Dumnezeu, nu slavirea noastra.

Cunoscînd aceste lucruri, lasa-ma în aceasta zi sa te întreb: “Ce scopuri urmarestiastazi?” “Care sînt lucrurile ce te determina sa mai traiesti?”Poti sa spui celor ce-ti urmaresc viata la fel ca apostolul Pavel : “Ce ati învatat, ce ati primit si auzit de la mine, si ce ati vazut în mine faceti ?”

FII UN MODEL A CEEA CE ÎNSEAMNA O TRAIRE CRESTINA, PENTRU CA TOTI CEI CE-TI URMARESC VIATA SA FIEDETERMINATI SA CAUTE SCOPURI ÎNALTE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.