“Cereti si nu capatati pentru ca cereti rau …”

lata cateva rugaciuni la care ai dori sa te gandesti:

Manipulatorul. Indrepta-ti rugaciunile catre Dumnezeu nu catre altii! De exemplu, nu transfor­ma rugaciunile de la masa intr-o furtuna de frustrari sau nu incerca sa iti intorci rugaciunile de la Dumnezeu si sa lovesti vreun suflet nemantuit de la celalalt capat al mesei. Si asa Dumnezeu primeste destule injurii oricum! Isus a spus cand va rugati “nu fiti ca fatarnicii” (Matei 6:5)

Judecatorul.
Intr-o biserica, un cuplu ce nu avea copii se ruga pentru un copil, dar unii mem­bri ai grupului de rugaciune au hotarat ca sotul nu este destul de evlavios pentru a fi tata, asa ca si-au petrecut timpul cerandu-i lui Dumnezeu’sa-i schimbe. Asculta: “Caci nu pentru neprihanirea noastra iti aducem cererile noastre, ci pentru indurarile Tale cele mari”. (Daniei 9:18). Daca Dumnezeu ar da copii doar parintilor perfecti, rasa umana ar disparea!

Produsul maselor.
Poate crezi ca ai mai multe sanse sa primesti raspuns la rugaciunile tale daca implici multi oameni, si cateodata asa si este. Dar cu Dumnezeu, ceea ce conteaza este credinta cu care te rogi, nu marimea grupului. Isus a spus:”… daca doi dintre voi se invoiesc pe pamant sa ceara un lucru oarecare, le va fi dat de Tatal Meu care este in ceruri” (Matei 18:19).

Cand te confrunti cu o situatie prea dificila, cauta pe cineva care il cunoaste intr-adevar pe Dumnezeu si incepe sa te rogi impreuna cu acea persoana. Apropo, ai parteneri de rugaciune?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.