15 octombrie

0
41

“Prin credinta Avraam, cînd a fost chemat sa plece într-un loc, pe care avea sa-L ia ca mostenire, a ascultat, si a plecat fara sa stie unde se duce.” Evrei 11:8

Avraam se distinge între toti oamenii mari ai istoriei. El este un exemplu de credinta statornica chiar si pentru noi, cei de astazi.

Gîndeste-te la cît de mult a crezut el în Dumnezeu. Cînd Dumnezeu i s-a revelat, Avraam traia o viata usoara si confortabila în Ur, un centru antic al comertului si al idolatriei. Dar, atunci cînd Dumnezeu l-a chemat, Avraam a renuntat la viata aceasta pentru a merge pe un pamînt pe care nici macar nu îl cunostea!

Avraam este un exemplu de credinta, pe care a demonstrat-o cu fapta, nu numai cu vorbele. Sa demonstram o adevarata credinta este unul dintre cele mai dificile lucruri pe care trebuie sa le faca omul. Avraam a reusit.

Si chiar daca Avraam este unul din marileexemple de pe paginile istoriei, si noi sîntem chemati sa iesim din lume, din întuneric si din lipsa de credinta a vremurilor noastre.

Desi Dumnezeu nu ne vorbeste în modul în care i-a vorbit lui Avraam, El ne cheama si azi sa îl urmam si sa demonstram întregii lumi adevarata credinta.

Pentru ca Avraam a fost credincios si a demonstrat aceasta credinta în fata lui Dumnezeu, mii de vieti au fost influentate de-a lungul secolelor sa îi urmeze exemplul. Te provoc în aceasta zi sa lasi credinta ta sa straluceasca puternic, în asa fel încît si altii sa o vada si sa fie încurajati sa se încreada în Dumnezeu.

ASEMENEA LUI AVRAAM, SI NOI SÎNTEM CHEMATI SA NE DEMONSTRAM CREDINTA ÎN FATA CELORLALTI, PENTRU CA SI EI SA FIE ÎNCURAJATI SA SE ÎNCREADA ÎN DUMNEZEU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.