15 Noiembrie – ROAGĂ-TE PENTRU PASTORUL TĂU

0
29

– “Rugăciune “¦ ca, ori de câte ori imi deschid gura, să mi se dea cuvânt” (Efeseni 6:19) –

Pavel le-a scris credincioșilor din Efes: “Rugăciune “¦ ca, ori de câte ori îmi deschid gura, să mi se dea cuvânt ca să fac cunoscut cu îndrăzneală taina Evangheliei”. Te rogi tu pentru pastorul tău? Ar trebui! După prima predică a lui Wilbur Chapman la Biserica Prezbiteriană Betania din Philadelphia, un om a spus: “Sunteți cam tânăr să fiți pastor în această biserică mare. întotdeauna am avut bărbați mai în vârstă. Mă tem că nu veți avea succes, dar de vreme ce predicați Evanghelia, vă voi oferi tot ajutorul meu”.

Chapman a’ gândit: “Ce lovitură1″³ Dar omul 30 a continuat: “Mă voi ruga pentru tine și încă câțiva mi-au promis că mi se vor alătura”. Mai târziu, Chapman a scris: “Nu m-am simțit chiar atât de rău când am aflat că se vor ruga pentru mine! Curând, cei trei au devenit cincizeci, iar cei cincizeci s-au făcut două sute care se întâlneau înainte de fiecare serviciu pentru a se ruga pentru mine.

Într-o altă încăpere, optsprezece membri ai comitetului stăteau îngenuncheați atât de aproape în jurul meu încât puteam să-mi întind mâna și să-i ating. Întotdeauna m-am dus la amvon încrezător că voi avea parte de ungerea lui Dumnezeu, drept răspuns la rugăciunile acelor oameni. Era ușor să predic, o adevărată bucurie. Și care a fost rezultatul? O mie o sută de oameni au fost mântuiți și s-au alăturat bisericii în următorii trei am și șase sute dintre ei erau bărbați. A fost rodul Duhului Sfânt care a răspuns la rugăciune.

Membrii bisericii au mult mai multe de făcut decât să meargă la biserică precum niște spectatori curioși și leneși care trebuie distrați și amuzați. Este datoria lor să se roage cu putere ca Duhul Sfânt să îmbrace predicatorul cu putere și să-i’facă vorbele precum dinamita”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.