15 Noiembrie -IEȘI DIN CUTIE!

0
45

“El m-a scos la loc larg, și m-a scăpat, pentru că mă iubește” (Psalmul 18:19)

Un consilier de seamă spune: “Prima dată ai mers de-a bușilea; apoi ai învățat să mergi în picioare, iar lumea a părut mai mare. Apoi ai mers pe bicicletă, ai condus mașina, ai cumpărat un bilet de avion. Brusc, posibilitățile devin nelimitate.

Apoi s-au strecurat îndoielile: nu pot să (completează singur) și universul tău se micșorează. Nu ar trebui să plec în această călătorie. Nu mă voi putea descurca niciodată. Am prea multe responsabilități. Și universul se mai micșorează puțin “¦ până când ajungi într-o cutie cu capacul bine fixat. Fără experiențe, fără lecții, fără viață.

Cutiile pot fi confortabile, dar indiferent cât de confortabile încerci să le faci, ele tot cutii rămân. Ele au toate formele și mărimile. Când lași ca teama nefondată să te tragă înapoi, poți fi sigur că te ascunzi într-o cutie, iar mai devreme sau mai târziu trebuie s-o confrunți.

Găsește o singură “neputință” măruntă în viața ta și ia capacul de pe cutie. Încearcă să faci un lucru mărunt ce pare imposibil, aplică pentru acel loc de muncă la care ai visat și începe să-ți urmezi visul, la capacul de pe cutia ta! Scoate-ți capul și privește în jur. Găsește o teamă și transform-o într-o scară. Ieși din cutia îndoielii și a nesiguranței și pășește în libertatea curajului și a credinței”. Dacă o lași, teama va face ca imaginația ta să o ia razna.Dar “Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste și de chibzuință” (2 Timotei 1:7).

O minte sănătoasă îți redă perspectiva și te ajută să vezi lucrurile din perspectiva lui Dumnezeu, acolo unde toate lucrurile sunt posibile. Astăzi, El dorește să-ți dea curajul să ieși din cutie și să te aducă “la loc larg”, deoarece El te iubește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.