15 Noiembrie -IARBA NU ESTE MAI VERDE”¦

0
38

“Mângâiați-vă și întăriți-vă unii pe alții” (1 Tesaloniceni 5:11)

Micca Monda Campbell scrie: “ți-ai comparat vreodată partenerul(a) în secret cu un alt bărbat sau cu o altă femeie sau ți-ai dorit să fie mai grijuliu(e), mai spiritual(ă), sau să se îmbrace mai frumos? Dacă da, vreau să te asigur că iarba nu este mai verde în ograda altuia.

Nici celălalt nu-și spală șosetele singur și nici acea femeie nu-i masează picioarele soțului în timp ce-i dă să mănânce struguri! Partenerii noștri sunt oameni de care ne-am îndrăgostit și deseori ei doar au nevoie de un mic imbold. În loc să faci comparații și să te plângi, mai bine încurajează-ți partenerul în domeniile în care are cea mai mare nevoie.

Am auzit despre un milionar arătos care s-a căsătorit cu o femeie obișnuită ca înfățișare. A fost știrea care a împânzit orașul. “De ce s-a căsătorit cu ea? Nu se ridică la standardul lui. Căsnicia nu va dura!” După ce s-au întors dintr-o lună de miere prelungită, părea că milionarul era cu o altă femeie”¦ una care strălucea de încredere și seninătate. “O astfel de femeie merită el”, a declarat gura lumii.

Apoi lumea a observat ceva interesant: era aceeași femeie ““ complet transformată! Noul ei soț a dus-o departe, a încurajat-o și i-a ridicat stima de sine până când ea a început să vadă în ea însăși ceea ce el văzuse dintotdeauna. Așa că în loc să te plimbi pe iarba vecinului, fertilizează-ți propria iarbă, căutând ce e mai bun în partenerul tău.

Rostește cuvinte de încurajare, recunoaște efortul lui de a deveni mai bun, devino suporterul lui. Biblia spune: “Dragostea “¦ este plină de bunătate:”¦ acopere totul, crede totul, nădăjduiește totul, sufere totul” (1 Corinteni 13:4&7). În loc să faci comparații, cere-i lui Dumnezeu să te ajute să-ți vezi partenerul așa cum l-ai văzut odată”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.