15 NOIEMBRIE CUM SĂ IEȘI BIRUITOR ÎN ÎNCERCARE

0
102

“Să nu vi se tulbure inima” (loan 14:27)

Domnul Isus a spus: “vă dau pacea Mea “¦ să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte” (loan 14:27). Să subliniem cuvintele “să nu”. Nu poți controla ce se petrece în jurul tău, dar Isus a spus că poți controla ce se petrece în interiorul tău. Cum? Făcând două lucruri:

1) Umplându-ți mintea cu Cuvântul lui Dumnezeu. Domnul Isus a spus: “V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri; dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea” {loan 16:33). Rearanjează-ți prioritățile și fă-ți timp să citești Cuvântul lui Dumnezeu în fiecare zi. începe și aplică-l în fiecare împrejurare din viața ta și perseverează în vremuri de încercare. Vei fi uimit de rezultate!

2) Rugându-te pentru această situație, apoi încredințând-o în mâinile lui Dumnezeu, lată o rugă­ciune care te va ajuta să faci lucrul acesta: “Doamne, totul pare că se năruie în jurul meu. Toți vor o parte din mine. Am prea multe de făcut și nu am timp suficient. Mintea mea este plină de tot felul de prostii, iar inima stă să-mi pleznească. Doamne, unde ești? Mă simt ca ucenicii în tim­pul furtunii, valurile sunt prea mari pentru mine. Strigătul meu este ca al lor: “Să meargă cineva să-L aducă pe Isus ““ mă înec!” Prinț al Păcii, am nevoie de Tine. Tată, Tu care nu dormi niciodată, preia tu controlul. Lasă-mă să găsesc în Tine un loc liniștit, un loc unde să-mi așez capul pe piep­tul Tău, în care să aud “bătăile” inimii Tale pline de dragoste și în care să mă simt în siguranță știind că vei rezolva lucrurile pentru mine. Mă rog lucrul acesta crezând, în Numele Domnului Isus, Amin”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.