15 Noiembrie

0
39

“Dragostea lui Dumnezeu fata de noi s-a aratat prin faptul ca Dumnezeu a trimis în lume pe singurul Sau Fiu, ca noi sa traim prin El.” 1 Ioan 4: 9

Domnul Isus a venit pe pamînt pentru un singur motiv: sa te salveze pe TINE!

El a venit aici pentru a fi salvatorul inimii noastre. Dar oare de ce aveam noi nevoie de un salvator? Pentru ca am fost pacatosi si pierduti în pacatele noastre!

Stiu ca aceasta idee nu este acceptata de cultura zilelor noastre. Si aceasta pentru ca niciunul dintre noi nu doreste sa auda ca e pacatos sau ca sîntem pierduti în pacatele noastre. Cu totii ne dorim sa credem ca ne sîntem suficienti pentru a fi salvati.

Însa, Biblia ne spune altceva. De fapt, daca as putea sa rezum mesajul din Scriptura în doar doua cuvinte, as spune: “Isus salveaza.” Tatal a trimis Fiul pentru a fi Mîntuitorul lumii. Acest lucru ne-a fost promis si ne-a fost si dat.

Sfînta Scriptura ne spune în Faptele Apostolilor 4: 12: “În nimeni altul nu este mîntuire: caci nu este sub cer nici un alt Nume dat oamenilor, în care trebuie sa fim mîntuiti.”

Aceasta mîntuire ne include pe toti. Niciunul nu este exclus! Domnul Isus nu a murit doar pentru unii! A murit si pentru mine si pentru tine! Isus a venit pentru a fi Mîntuitorul lumii, iar dorinta lui Dumnezeu este ca fiecare barbat, femeie, fata sau baiat sa primeasca acest dar minunat. Domnul nu doreste moartea nimanui, ci salvarea tuturor.

Romani 10: 9 spune: “Daca marturisesti deci cu gura ta pe Isus ca Domn, si daca crezi în inima ta ca Dumnezeu L-a înviat din morti, vei fi mîntuit.”

Este atît de simplu! De aceea vreau sa te provoc sa spui aceste lucruri din toata inima ta chiar acum.

Este cea mai buna decizie pe care o poti lua în aceasta viata!

DOMNUL ISUS A VENIT PE PAMÎNT CU UN SCOP: ACELA DE A TE SALVA PE TINE!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.