15 Martie

0
58

“El a dat pe unii apostoli, pe altii prooroci, pe altii evanghelisti, pe altii pastori si învatatori, pentru desavârsirea sfintilor, în vederea lucrarii de slujire, pentru zidirea trupului lui Hristos, pâna vom ajunge toti la unirea credintei si a cunostintei Fiului lui Dumnezeu, la starea de om mare, la înaltimea staturii plinatatii lui Hristos…” Efeseni 4:11-13

Marele analist politic, Theodore White, a fost întrebat odata , de ce politicienilor de astazi le place asa de mult sa apara în prim plan, atunci când se fac emisiuni televizate. Raspunzând acestei întrebari, White a spus:” aceasta atitudine a politicienilor îmi aminteste de anumite plante care au început sa creasca într-un loc unde nu este lumina, dar se alungesc pentru a ajunge în locul unde este mai mult soare. Botanistii numesc aceste plante ” heliotropice”.

Urmarindu-i pe politicieni, putem spune ca acestia sunt “videotropici”, deoarece fac tot posibilul sa se întinda si sa iasa în relief, alungindu-se dupa camerele de luat vederi, pentru ca stiu ca de acolo le vin voturile.”

Pastrând în minte aceasta analogie, trebuie sa nu uitam ca pentru a fi buni crestini, trebuie sa fim “theotropici”, înaltându-ne continuu spre locul prezentei lui Dumnezeu!

Care îti sunt scopurile pe care doresti sa le atingi? Cauta mai întâi Împaratia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui si toate aceste lucruri ti se vor da pe deasupra.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa-mi înalt sufletul spre Tine, pentru a avea parte în fiecare zi de binecuvântarea prezentei Tale. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.