15 Iunie

0
30

“Ba încă, și acum privesc toate aceste lucruri ca o pierdere, față de prețul nespus de mare al cunoașterii lui Hristos Isus, Domnul meu. Pentru El am pierdut toate și le socotesc ca un gunoi, ca să cîștig pe Hristos…” Fil.3:8

Prin capitolul 3 al epistolei pe care apostolul Pavel a scris-o Filipenilor, descoperim ca adevarata fericire vine printr-o relatie corecta cu Hristos.

Desi apostolul Pavel a scris aceasta epistola din temnita, luînd în considerare ceea ce el a scris, descoperim ca închisoarea nu i-a putut întemnita spiritul.

Fiindca a gasit adevarata libertate prin Hristos, el nu a lasat ca circumstantele vietii sa-i afecteze atitudinile si sa-i înlantuiasca spiritul.

Din pacate, astazi sînt tot mai putini crestini care cunosc acest fel de bucurie pe care a avut-o apostolul Pavel. De aceea tot mai multi credinciosi îsi parcurg drumul vietii cu buza de jos a gurii lasata în jos!

În loc sa îl înalte pe Dumnezeuîn închinare, acestia murmura. Iar atunci cînd trebuie sa-L slaveasca pe Dumnezeu, sînt bosumflati! Satana ne ataca de multe ori în acest domeniu al bucuriei, fiindca stie ca bucuria Domnului este taria noastra.

De aceea as dori sa-ti spun ca daca îl cunosti pe Domnul, poti avea aceeasi bucurie pe care a avut-o si apostolul Pavel. Dupa cum poti vedea, apostolul Pavel a stiut ca bucuria adevarata nu tine de circumstantele exterioare, ci este o bucurie interioara a inimii, care vine dintr-o relatie corecta cu Hristos.

Aceasta bucurie este ceva mult mai adînc decît o reactie fata de anumite împrejurari. Este unalt mod de a aborda viata si a privi la viitor. Aceasta înseamna a privi viata si viitorul într-un mod pozitiv, optimist si plin de speranta. Iar acest fel de bucurie se poate gasi numai într-o relatie corecta cu Hristos!

NU LASA CIRCUMSTANTELE SA-TI STABILEASCA MASURA BUCURIEI PE CARE O TRAIESTI ÎN VIATA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.