15 Februarie

0
41

” Caci orice faptura a lui Dumnezeu este buna; si nimic nu este de lepadat, daca se ia cu multumiri; pentru ca este sfintit prin Cuvântul lui Dumnezeu si prin rugaciune.”1Timotei 4:4-5

Se poate uneorisa ni se întâmple si noua acelasi lucru, ca unui catel dintr-o poveste pentru copii.

Acestaa gasit un os si era foarte mândru de acesta descoperire. În timpul drumului spre casa, trebuia însa sa treaca podul de peste un râu.  Când a ajuns pe pod, câinele s-a oprit pentru ca a vazut un alt câine în apa. Când s-a uitat mai atent a observat ca si acel câine avea un os pe care îl tinea în gura. Si mai surprinzator a fost faptul ca osul purtat de acel câine, semana perfect cu osul sau. Judecând aceasta situatie pentru a-i dezlega misterul, catelul si-a dat seama ca atunci când s-a oprit si-a început sa latre la câinele ce era pe malul apei, si-a pierdut de fapt propriul os pe care îl gasise!

Se poate ca uneori sa fim nemultumiti de ceea ce ni se întâmpla în viata. În aceste situatii n-ar trebui însa sa ne masuram cu cei de lânga noi, pentru ca murmurând fata de darurile lui Dumnezeu, s-ar putea sa pierdem chiar si ceea ce am primit.

Dumnezeu te-a facut o persoana unica si ti-a daruit tot ceea ce este mai bun pentru tine, de aceea nu te plânge si nici sa te compara cu ceilalti, pentru ca fiecare este raspunzator doar pentru ceea ce a primit.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; da-mi putere sa pot întelege ca mi-ai daruit tot ceea ce este mai bun si ajuta-ma sa-Ti fiu multumitor în orice vreme, pentru ca sa nu pierd ceea ce mi-ai daruit. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.