15 Februarie – Salvat de două ori (1)

0
46

“Dragostea lui Dumnezeu față de noi s-a arătat prin faptul că Dum­nezeu a trimis în lume pe singurul Său Fiu, ca noi să trăim prin El.” 1 loan 4.9

Când mergea la sala de înot, un om avea obiceiul să meargă mai întâi la apă și să-și introducă doar degetul cel mare în apă. Apoi mergea la cea mai înaltă trambulină și sărea în apă.

Când a fost întrebat de ce face astfel, a povestit: Cred că este o problemă de obișnuință, dar mai există un mo­tiv. Cu câțiva ani în urmă eram profesor de înot. Activi­tatea mea consta în a învăța pe niște bărbați înotul și scufundarea. Într-o noapte n-am putut dormi și m-am decis să merg la sala de înot, de la care aveam o cheie, pentru a înota puțin. Nu am aprins lumina, cunoșteam perfect încăperea, iar prin acoperișul de sticlă, luna lumi­na totul.

Când am stat pe trambulină, am observat umbra corpului meu pe zidul din față. Prin brațele întinse, si­lueta mea forma o cruce impresionantă. În loc să sar, am rămas pe loc și am admirat imaginea. În timp ce stăteam acolo nemișcat, mi-am adus aminte de crucea lui Hristos și de însemnătatea ei. Nu eram creștin, dar ca și copil în­vățasem o cântare ale cărei cuvinte mi-au venit atunci în minte:

“El a murit, pentru ca noi să putem trăi,
EI a murit, pentru a ne salva.
Ne îndreptăm veseli spre cer,
salvați prin sângele Său prețios.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.