15 Februarie

2
38

” Adevarat, adevarat va spun, ca cine asculta cuvintele Mele, si crede în Cel ce M-a trimis, are viata vesnica, si nu vine la judecata, ci a trecut din moarte la viata.” Ioan 5:24

Acum câtiva ani de zile, într-o publicatie a unei asociatii medicale canadiene, a fost prezentat cazul unui veteran de razboi numit Jack Trainor, care a luptat ca infanterist în primul razboi mondial.

În timp ce înainta prin transee, Jack a fost împuscat, iar glontul i-a afectat nervii si tendoanele de la mâna dreapta. Pentru ca a pierdut si mult sânge, i-a fost afectat si creierul. De aceea, dupa acest incident, Jack a început sa aiba ºi crize de epilepsie.

Datorita acestor afectiuni, medicii militari i-au prescris un sfârsit apropiat, iar casa de asigurari sociale, l-a pensionat pe viata, pentru disabilitate.

Acest fapt s-a petrecut în anul 1920. Însa într-o dimineata a anului 1923, Jack s-a dat singur jos din pat, a mers la baie unde s-a barberit si s-a îmbracat, si a iesit în curte, fara sa fie ajutat de cineva.

Dupa câteva luni, când s-a prezentat în fata medicilor care îl examinase, acestia n-au crezut ca Jack este soldatul caruia i-au prescris acel diagnostic. De aceea n-au vrut sa-l modifice.

Desi în anii care au urmat, Jack si-a înfiintat propria firma, s-a casatorit si-a avut doi copii si a trait o viata normala, casa de asigurari i-a mai trimis pensia de invaliditate si dupa 20 de ani, pentru ca înca nu puteau sa creada ca cineva aflat în situatia în care a fost Jack, se poate face bine.

Dumnezeu face lucruri incredibile; nu-i asa? El poate sa aduca vindecare pentru ranile fizice, dar în aceeasi masura si pe cele spirituale. Jack a avut sansa sa înceapa o noua viata si sa traiasca ca un renascut din punct de vedere fizic. Dumnezeu îti ofera însa sansa sa traiesti ca nou nascut, din punct de vedere spiritual.

Daca pentru pentru unii oameni acest lucru este considerat imposibil, la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinta. N-ai vrea sa traiesti începând o viata noua chiar din aceasta zi?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; daruieste-mi si mie aceasta viata noua, prin Hristos. Amin.

2 COMENTARII

 1. Credin?a…Iubirea…Speran?a

  Comoara primit? în dar,
  Cu mine o duc ?i o car,
  Nu-mi este povar? ?i o port,
  Iar via?a-mi umil? îi este suport.
  Comoara de pre? ?esut? în trei,
  Si vârsta ce-o are i-a anilor mei!
  Credin??, Iubire, Speran??,
  M-au înso?it ?i adus biruin??,
  Tovar??e în gând ?i în fapt?,
  Comoar? de pre? ca ele, nu-i alt?!

  . . . . . . .

  A Urma

 2. Da,la Dumnzeu totul e cu putinta pe cand la oameni ,nu,si azi Dumnezeu face minuni celor ce au credinta,si precum cu BOLNAVUL de la scaldatoare ,EL, ISUS HRISTOS ,FACE O MARE MINUNE in fiecare zi pe pamant ,azi intr-un loc, maine in alt loc,doar trebuie sa te lasi condus de credinta si sa te sprijini pe bratul LUI.cheamal la patul tau si EL v-a veni negresit dar sa-l crezi ca te-a vindecat si vei fi vindecat si mantuit,ISUS HRISTOS iti da tot cei ceri ,dar dupa voia LUI. Ioan ver.14;12-14.Amin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.