14 – Noiembrie

0
33

” Dar noi cari suntem fii ai zilei , sa fim treji , sa ne îmbracam cu platosa credintei si a dragostei , si sa avem drept coif nadejdea mîntuirii “. I Tes. 5:8

Am citit o povestire despre un tînar numit Sal ; el avea vîrsta de 30 de ani , era viguros si atletic , dar i s-a descoperit o forma deosebita de cancer osos, care i-a adus moartea doi ani mai tîrziu . Desi a avut o durere deosebita , deoarece în toata aceasta perioada a fost nevoit sa stea tot timpul într-un corset care-i proteja întreg trupuldin cauza multelor fracturi,acesti ultimi ani ai vietii au fost cei mai bogati pentru el.

Sal a gasit o mare semnificatie a vietii sale, pentru ca în aceasta pozitie a putut sa slujeasca multor tineri , raspunzîndu-le problemelor cu care acestia se confruntau.

El era purtat prin salile de clasa din zona unde locuia , consiliind adolescentii ce erau robiti de consumul de droguri. Si-a folosit boala (cancerul) si exemplul trupului sau care se deteriora vizibil , ca o pîrghie puternica în misiunea si slujirea sa.

Marturia lui a fost foarte eficienta. Întreaga audienta tremura cînd Sal, imobilizat în corsetul lui în carut spunea :” Vreti sa va distrugeti trupurile cu narcotice, heroina si alcool? Sau vreti sa le zdrobiti aruncîndu-va în gol de pe podul Golden Gate , ori de pe alte cladiri înalte “? Nu faceti asta ? “Dati-mi mie trupul vostru ” ! “Lasati.ma sa-l am “! “Eu vi-l doresc”! Eu îl voi accepta chiar daca voi nu va mai suportati! Pentru ca eu vreau sa traiesc !

Nu conteaza cît de sanatos sau cît de frumos este trupul nostru . Noi apartinem lui Dumnezeu , si în ochii lui noi toti suntem frumosi !

Rug. Doamne Isuse , ajuta-ma sa sa fac tot ceea ce este mai bine , pentru a-mi îngriji trupul pe care mi L-ai daruit , ca sa arat si altora bucuria si nadejdea ce o am în Tine . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.