14 Mai

0
52

” Veniti si priviti lucrarile lui Dumnezeu ! Ce înfricosat este El cînd lucreaza asupra fiilor oamenilor ! Ps.66:5

Una dintre cele mai frumoase picturi din lume , se afla pe tavanul Capelei Sixtine. Aceasta pictura reprezinta întîlnirea dintre Dumnezeu si Adam dupa cadere. Studiind acesta pictura poti usor observa cum toata initiativa îi apartine lui Dumnezeu, iar omul încearca sa se ascunda .

Cu un mare efort Dumnezeu doreste sa se apropie de omul cazut. De cealata parte însa, omul este prezentat într-o stare de apatie si nepasare fata de cautarea lui Dumnezeu.

Aceasta pictura ilustreaza foarte bine întrebarea lui Dumnezeu : “Adame; unde esti”? exprimînd în acelasi timp dorinta lui Dumnezeu de a locui împreuna cu omul pe care L-a creat.

Aceeasi scena este descoperita si în penultimul capitol al Bibliei, cînd o voce puternica anunta :

” Iata cortul lui Dumnezeu cu oamenii ! El va locui cu ei, si ei vor fi poporul Lui si Dumnezeu însusi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor. El va sterge orice lacrima din ochii lor, si moartea nu va mai fi . Nu va mai fi nici tînguire nici tipat nici durere , pentru ca lucrurile dintîi au trecut “! Ap. 21:3-4

Nu cumva aceste declaratii te fac sa trigi de bucurie si sa spui din toata inima : “Aleluia “! Acesta este Dumnezeul nostru : El vrea sa fie cu noi toata vesnicia !

Rug. Doamne Isuse; întareste-mi credinta si încrederea în Tine , ca sa nu ma ascund de prezenta Ta si sa astept sa fiu cu Tine todeauna. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.