14 Februarie

1
46

“Isus i-a zis: “Eu sînt calea, adevarul si viata. Nimeni nu vine la Tatal decît prin Mine.” Ioan 14: 6

Într-un moment sau altul al vietii cu totii trebuie sa ne oprim si sa cautam raspunsul la întrebarea: “Cine este Isus?” Iar astazi as vrea sa te ajut sa dai raspuns acestei întrebari, un raspuns pentru inima si pentru viata ta”¦

Este adevarat faptul ca minunile pe care le-a facut Domnul Isus îl identifica ca Dumnezeu. Aceste lucrari miraculoase îi dau Domnului Isus credibilitatea ca El este într-adevar Domnul Dumnezeu. Ceea ce trebuie însa sa stim este faptul ca Domnul Isus n-a înfaptuit aceste minuni pentru ca sa ne ajute sa credem. Ci El le-a înfaptuit ca sa ne arate care îi este puterea si ce lucruri minunate poate înfaptui în viata noastra prin atotputernicia Sa,  atunci cînd avem credinta.

Poate ca astazi te afli si tu într-o stare de dezamagire, asemenea celor din Cana, care au ramas fara vin la nunta (Ioan 2: 1-2), pentru careDomnul Isus a transformat apa în vin. Prin minunea pe care a înfaptuit-o, Domnul Isus a doritsa spuna celor de la nunta acelasi lucru pe care ti-l spune si tie acum: “Eu sînt raspunsul la toate dezamagirilor vietii. Eu îti pot transforma întristarile în bucurie.”

Se poate ca acum sa te afli în nevoie, asemenea miilor de oameni pe care Domnul Isus i-a hranit cu 2 pesti si cinci pîini (Ioan 6: 1-15). Prin aceasta minune El le-a aratat celor din vechime ceea ce vrea sa îti arate si tie: ca El este raspunsul pentru nevoile si lipsurile tale.

Si poate ca azi treci printr-o stare grea si recunosti ca nu stii cum îti va fi viitorul. Daca te recunosti în aceasta stare, adu-ti aminte ce a facut Domnul Isus pe mare si cum a umblat pe valuri împreuna cu Petru. El a dorit sa îi arate lui Petru (Ioan 6: 16-21) si sa ne arate si mie si tie ca El este raspunsul în vremurile de grea încercare.

Motivul pentru care Domnul Isus a facut minuni este acela de a ne arata ca indiferent de situatia în care ne gasim, El este raspunsul pentru rezolvarea ei.

În aceasta zi ma rog pentru tine ca sa cauti raspuns pentru probleme tale numai la Domnul Isus!

DOMNUL ISUS A FACUT MINUNI PENTRU A NE ARATA CINE ESTE EL SI CE POATE SA FACA PENTRU VIETILE NOASTRE”¦

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.